Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
My Rox power by 200 cc
Luka 0101:
bilo bi mi puno bolje procjenit da sam vozio skut sa takvim volanom ali nisam..
dobro, mozda onda ne takvi ekstremi al onaj volan kak imam italjet dragstar cini mi se pristojnim...
shegy:
ja imam preoriginal ideju sta napraviti za sjedalo suvozaca na roxu al cu sutiti dok si nekupim roxa i nenapravim to... jako je komplicirano!
p.s. - 5 stranica a slaganje nije ni pocelo...
Luka 0101:
--- Citat: shegy - 30 Kolovoz, 2009, 23:27:17 ---ja imam preoriginal ideju sta napraviti za sjedalo suvozaca na roxu al cu sutiti dok si nekupim roxa i nenapravim to... jako je komplicirano!
p.s. - 5 stranica a slaganje nije ni pocelo...
--- Kraj citata ---
pa nema veze... konultacije su u tjeku... :icon_thumright:
shegy:
--- Citat: Luka 0101 - 30 Kolovoz, 2009, 23:28:12 ---pa nema veze... konultacije su u tjeku... :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
onda se mogu i ja nadovezati... ako je ikako moguce nabaviti ramu od aeroxa 100 i uglaviti masinu od sp180
zasto bi ja tako? hmm
pa mislim da bi ti onda bio jedini na forumu koji je radio žešći swap a prolazi i na tehnickom i od strane murije! i nitko te nebi yebo i nikakve sugave blokade nebi stavljao niti bi te bilo strah ici ikuda....
a ako stavis od vxra opet to nebi bilo to jer u papirim pise 2T !
Luka 0101:
taj swam i mene hebe 2T i 4T... al ono...
dosta mi je... ono... rastavljanje masina, prgledavanja... itd.. jos da imam garazu nebi nista rekao... al zivim u stanu u zgradi i to mi malo predstavlja problem pri bilo kakvoj pomisli na rastavljanje...
4T masine su jako zahvalne... voli te dok tocis i to je to...
jbg. nemam vise tolko vremena za dr%anj3 po skutu a i neda mi se...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju