Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
My Rox power by 200 cc
Luka 0101:
znam, ne zuri mi se nikam.. zima bu duga i ima vremena za sve..
domagoy sta se tice slika nemrem ti nis staviti jer je sve u obradi... plastike su posmirglane, spremne zalakiranje. s obzirom da nemam komoru moram cekat malo ljepse vrijeme jer ima previse vlage u zraku. Vilice se poliraju, felga (prednja) se otapa u densolu... tak da...
100 poslova se radi odjednom.. tak da nije monotono.. kad jedno dopizdi, ides na drugo.. kad i to dopizdi ides na trece... i itd.
bit ce slika kad se to rijesi
domagoy 46:
--- Citat: Luka 0101 - 13 Listopad, 2009, 17:41:05 ---znam, ne zuri mi se nikam.. zima bu duga i ima vremena za sve..
domagoy sta se tice slika nemrem ti nis staviti jer je sve u obradi... plastike su posmirglane, spremne zalakiranje. s obzirom da nemam komoru moram cekat malo ljepse vrijeme jer ima previse vlage u zraku. Vilice se poliraju, felga (prednja) se otapa u densolu... tak da...
100 poslova se radi odjednom.. tak da nije monotono.. kad jedno dopizdi, ides na drugo.. kad i to dopizdi ides na trece... i itd.
bit ce slika kad se to rijesi
--- Kraj citata ---
aha,ok,,samo naprijed :) :icon_thumright:
gun_rider:
čekaj ti si napisa 7 strana o motoru kojeg nemaš, a kamoli da si složia išta? :toothy11:
domagoy 46:
--- Citat: gun_rider - 13 Listopad, 2009, 20:36:17 ---čekaj ti si napisa 7 strana o motoru kojeg nemaš, a kamoli da si složia išta? :toothy11:
--- Kraj citata ---
pa šta ima veze...vidiš da skuplja dijelove...polako :icon_thumright:
Luka 0101:
nisam ja napisao svih 7 stranica
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju