Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
My Rox power by 200 cc
Luka 0101:
Pa eto..
doslo je vrijeme da i ja predstavim svoj projekt.
Radi se o sljedecem. Vjerujem da bu do 2-3 mj. sve trebalo biti gotovo.. A plan je sljedeci.
tokom ovih par mjeseci skupljao bi djelove i polagano to slagao na balkonu u stanu (zatvoreni balkon). Znaci bez ikakve zurbe i fusa. Razlog otvaranja ove teme koja je podosta rano je ta kako bi dobio razno razne savjete koje ce mi trebati (sigurno ) za sklapanje skuta.
Najveci problem ce biti nabaviti masinu od sp-a jerbo su manje vise sve zaklane a to mi nije u planu uzimati.
Neke razno razne sitnice bi kupio preko e-baya tipa, drag volana, koso vure, rucke itd.
Znaci trenutno je u nabavi rama.. od nekud se mora pocet. A rama je temelj svega. Ta opcija mi se vise sviđa nego kupiti rox-a.
znaci krece se od 0.
Dosta sam se dugo pitao dali bi rama od rox-a to izdrzala i dali se to uopce da napraviti i onda sam jucer skuzio temu od gumy.a koji je napravio isto i to je bilo za mene zeleno svjetlo da se i ja uputim u "avanturu"
Ako netko ima bilo kakav koristan savjet, neka napise jer sam i otvorio ovu temu kako bi mi drugi pomogli svojim savjetima i rijesenjima..
Tolko za sada
dino gp1:
Ajde super :icon_thumright:, još jedan rox 180 :headbang:
shegy:
ako zelis bar uredno raditi procitaj ovu temu!¨http://www.mojskuter.com/forum/index.php?topic=19225.0
to je jedan tu iz pz jako ga je dugo radio! uglavnom rucno je radena rama po original mjerama...
sve mi se to svidja i predobro je sam ja nikad nebi tako sta radio na 50ccm rami! ali sa ramom od 100ccm svakako...
nemas problema na tehnickom ni sa murijom!
i da ovaj aerox iz projekta gore je prodan koliko se prica po pz i to za 18tkn! neznam dali je istina mogu provjeriti!
Luka 0101:
uuuuuu
tu temu nisam ni vidio..
kupnja rame je u tjeku.. jedan clan forauma se raspitiva za ramu od rox-a 100.
stvar je u tome sto ih nema.. tj. rijetke su a da nema malverzacija s papririma i tih sranja
benelli:
luka sad si si poceo radit skut sta jer kad ides nesto kupit uvjek se nesto desi :toothy12: :toothy12: zezam se
ajde samo puno volje i sve ce doc plako samo
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju