Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: Auto ili motor?  (Posjeta: 9552 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline ProDriverGT(TGB)

• Tržnica : (0)
  • forumski skuteraš
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zagreb
  • Moj Skuter: R50X
  • MojSetup: Polini Sport
  • MojSpuh: Chrom
Odg: Auto ili motor?
« Odgovori #20 : 20 Kolovoz, 2009, 17:36:23 »
Uzmi tricu bmw model poslje kockice 325i malo para a leti..kupio stariji frend

Offline aeroxtuning

• OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (-1)
  • maxi forumaš
  • *
  • ..:::K T M:::..
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Dubrovnik
  • Moj Skuter: AEROX,KTM 660 SMC
  • Moja Kaciga: Shark RSI Lavilla
« Odgovori #21 : 20 Kolovoz, 2009, 17:38:00 »
zeza me ovaj prokleti zakon do 75 kw,auto do te snage koji mi se sviđa je peugoet 106 rally,ali cujem da je na losem glasu,kvari se,dijelovi skupi.....

Offline sfreak

• maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Jadranovo
  • Moja Kaciga: Shark S800
« Odgovori #22 : 20 Kolovoz, 2009, 17:41:48 »
zeza me ovaj prokleti zakon do 75 kw,auto do te snage koji mi se sviđa je peugoet 106 rally,ali cujem da je na losem glasu,kvari se,dijelovi skupi.....

peugeoti su dosta ubijeni...uvijek se nadje onaj koji vrijedi, ali treba se nac...

ja gledam alfe...ali isto znam da ih nije lako odrzavat, a i da ih (mladji posebice) znaju ubijat u iber...poznanik je svoju 145 qv vjecito drzao u blokadi, naravno da auto nije izdrzao...zato cu malo pricekat sa kupnjom vlastitog...

jbg takvi auti vole da idu i vole okretaje...a njih vole mladji koji ih unistavaju...vecinom

Offline aeroxtuning

• OPREZ na tržnici
  • maxi forumaš
  • *
« Odgovori #23 : 20 Kolovoz, 2009, 18:00:01 »
mislio sam radit duju vr6 iz temelja(skoljka golf 2 1.8 karburator 90 ks) ali vidim da bi me preskupo izislo,tako da sam trenutno odustao od toga.....evo frend ugurao u duju 2.9 vr6,to je prebolesno,ne moze se voziti,po bogenima doslovno klize preko nosa,sto mi se nimalo ne sviđa,i jako je krut naprijed,naravno zbog tezine motora

Offline duje87

• Tržnica : (+18)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Split
« Odgovori #24 : 20 Kolovoz, 2009, 18:32:37 »
LOOOOOOOOOOOOL

Offline ..::Alf::..

• forumski skuteraš
  • Flegma
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Ogulin
  • Moj Skuter: NRG Power
  • Moja Kaciga: Arai
« Odgovori #25 : 20 Kolovoz, 2009, 19:36:00 »
mislio sam radit duju vr6 iz temelja(skoljka golf 2 1.8 karburator 90 ks) ali vidim da bi me preskupo izislo,tako da sam trenutno odustao od toga.....evo frend ugurao u duju 2.9 vr6,to je prebolesno,ne moze se voziti,po bogenima doslovno klize preko nosa,sto mi se nimalo ne sviđa,i jako je krut naprijed,naravno zbog tezine motora
ajme meni, u šta ljudi ulupaju vrijeme i novac!!!  ::) :o :o
...svojim dahom zamaglila je vizir moje kacige...

Offline sfreak

• maxi forumaš
  • Mjesto: Jadranovo
  • Moja Kaciga: Shark S800
« Odgovori #26 : 20 Kolovoz, 2009, 20:17:14 »

frend vozi alfu sprint...original je 1.5 QV, ali je masina iz 146 1.6 boxer...konverzija na karbove, getriba od 33 1.3 V...u 3. slajfa po cesti...

nista nije radio, takvu je kupio...original masina takva sa elek. ubrizg ima 76kW, znaci nije puno vise, a brutalno je...i sve pase na saraf...jedino sto je mozda prekratka getriba jer maks brzina nije prevelika, odnosno kakva bi mogla bit...

Offline ..::Alf::..

• forumski skuteraš
  • Flegma
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Ogulin
  • Moj Skuter: NRG Power
  • Moja Kaciga: Arai
« Odgovori #27 : 20 Kolovoz, 2009, 20:26:38 »
frend vozi alfu sprint...original je 1.5 QV, ali je masina iz 146 1.6 boxer...konverzija na karbove, getriba od 33 1.3 V...u 3. slajfa po cesti...

nista nije radio, takvu je kupio...original masina takva sa elek. ubrizg ima 76kW, znaci nije puno vise, a brutalno je...i sve pase na saraf...jedino sto je mozda prekratka getriba jer maks brzina nije prevelika, odnosno kakva bi mogla bit...
Moja 146ica 1.6 boxer ide dve glave, možda i malo preko!!!

Uglavnom da ne spamamo puno, šta će ti Golf 2 GTI, nije to neki užitak za vozit, a o ostalom da ne prićam... rađe si uzmi motor, a tu i tamo se budeš vozil u autu od staraca
...svojim dahom zamaglila je vizir moje kacige...

Offline aeroxtuning

• OPREZ na tržnici
  • maxi forumaš
  • *
« Odgovori #28 : 20 Kolovoz, 2009, 20:27:41 »

Uglavnom da ne spamamo puno, šta će ti Golf 2 GTI, nije to neki užitak za vozit, a o ostalom da ne prićam... rađe si uzmi motor, a tu i tamo se budeš vozil u autu od staraca
kontam da mi je to najpametnije

Offline Lugburz

• Tržnica : (+1)
  • maxi forumaš
  • Rukovodioc-pijanac
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Mjesto:
  • Moj Skuter: MojSkuter:
  • Moja Kaciga: Moja Kaciga:
  • MojSetup: MojSetup:
  • MojSpuh: MojSpuh:
« Odgovori #29 : 20 Kolovoz, 2009, 21:44:29 »
da se mene pita:
Auto:pokusat nac Opel Omegu A s dobrom limarijom(tesko,ali moguce) 2.4 s plinom,auto je jebeno udoban,drzi nelose s obzirom na 195/65R15 gume(205/45R16 bi rjesile problem),RWD :o ,125ks na 1300kg,motor vjecan...i da se nac za 1500-2000€...auto udoban za duze relacije,a i zabavan ako os...sve u svemu brzi od plavo-bile Octavije Karavan TDI :icon_biggrin:
Motor:neki ER5 ili jos bolje GS500...da ulazi u A2
Rock out till your life is at an end

Offline marko.p

• maxi forumaš
  • Mjesto: Karlovac,Zagreb
  • Moj Skuter: GP1, Sr50 Replica Alex de Angelis,Golf Plus sportline tdi, Polo 9N3 tdi
  • Moja Kaciga: HJC, IXS
« Odgovori #30 : 21 Kolovoz, 2009, 10:30:23 »
nema smisla više komentirat, lud bil i ostal...

Offline BRICKS

• forumski skejter
  • **
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: DUBROVNIK
  • Moj Skuter: piaggio nrg mc2
  • Moja Kaciga: MDS
  • MojSetup: trophy
  • MojSpuh: yasuni r mid-race
« Odgovori #31 : 21 Kolovoz, 2009, 10:43:52 »

sjebes auto od staraca,a motor cuvas kao dusu :toothy9: :toothy12:
your soul is your scooter,your life is scooter tuning!!!!!

Offline Lugburz

• maxi forumaš
  • Rukovodioc-pijanac
« Odgovori #32 : 21 Kolovoz, 2009, 11:10:27 »
nema smisla više komentirat, lud bil i ostal...
ja?

Offline Iwo SR Tuono

• moderator
  • Tržnica : (+9)
  • maxi forumaš
    • Scooter Inside
  • Mjesto: Rijeka
  • Moj Skuter: NRG Power R2019
  • Moja Kaciga: Nolan
  • MojSetup: Athena Racing division modular 70cc,PWK 24
  • MojSpuh: Yasuni C20
« Odgovori #33 : 21 Kolovoz, 2009, 11:15:36 »
da se mene pita:
Auto:pokusat nac Opel Omegu A s dobrom limarijom(tesko,ali moguce) 2.4 s plinom,auto je jebeno udoban,drzi nelose s obzirom na 195/65R15 gume(205/45R16 bi rjesile problem),RWD :o ,125ks na 1300kg,motor vjecan...i da se nac za 1500-2000€...auto udoban za duze relacije,a i zabavan ako os...sve u svemu brzi od plavo-bile Octavije Karavan TDI :icon_biggrin:
Motor:neki ER5 ili jos bolje GS500...da ulazi u A2
i onai za pokazivanje imaju kurvu...Omega MV6 riječka policija vozi :icon_biggrin: :icon_biggrin:
preko tjedna smo klosari vikendom smo sminka

Offline Lugburz

• maxi forumaš
  • Rukovodioc-pijanac
« Odgovori #34 : 21 Kolovoz, 2009, 11:32:01 »
ma mogu mi i s ferrarijem doc,po makadamu me nece ulovit :icon_biggrin:

Offline marko.p

• maxi forumaš
  • Moj Skuter: GP1, Sr50 Replica Alex de Angelis,Golf Plus sportline tdi, Polo 9N3 tdi
« Odgovori #35 : 21 Kolovoz, 2009, 11:47:04 »
ja?
a da ti...pa to je karavela stara, kršina, pa kolko je to staro?? kako će limarija bit dobra ako opel iz 98 nema dobru limariju...to ima brdo kilometara...i kaj onda, svako proljeće će cvijetat blatobrani i pragovi ko cvijeće a ti ih uredno mjenjat...kupi si normalan auto za te pare, polo, punto, clio..a onda kad budeš imao 15 ooo ojra onda si kupi gti-a godinu dve starog ili tak nešto fabrički nabrijano

Offline animatrix

• maxi forumaš
  • Mjesto: Vukovar
  • Moj Skuter: Luna Vision II
  • Moja Kaciga: Vemar TAI2K
  • MojSetup: DR Evo 70cc AC
  • MojSpuh: TT
« Odgovori #36 : 21 Kolovoz, 2009, 12:13:03 »
potpis
Built Not Bought // Preradjujem cilindre

Offline Lugburz

• maxi forumaš
  • Rukovodioc-pijanac
« Odgovori #37 : 21 Kolovoz, 2009, 12:39:04 »
a da ti...pa to je karavela stara, kršina, pa kolko je to staro?? kako će limarija bit dobra ako opel iz 98 nema dobru limariju...to ima brdo kilometara...i kaj onda, svako proljeće će cvijetat blatobrani i pragovi ko cvijeće a ti ih uredno mjenjat...kupi si normalan auto za te pare, polo, punto, clio..a onda kad budeš imao 15 ooo ojra onda si kupi gti-a godinu dve starog ili tak nešto fabrički nabrijano
oko '90e,a ako je pod dobar,zadnje blatobrane napravis ka na lotus omegi i nece vec nikad istrunut...i kako mos usporedivat Omegu s Polom,Puntom i Cliom?ocito nisi nikad vozia Omegu,za max 2000€ imas auto s klimom,el.podizacima,centralnim,auto je udobno i prostrano za popizdit,i ima snage,ide dobro...i jos ako ima oko 200000km,taman razraden motor!moja je imala 185000,isla je oko 200...sta ce ti vise?sta ce ti nesto tvornicki nabrijano sta 250000 nece dozivit,puno raznorazne elektronike koja ce svaku pola godine crkavat?Kups omegu,kvalitetno napravis limariju i toci-vozi,a haubu slobodno mozes zavarit.

Offline marko.p

• maxi forumaš
« Odgovori #38 : 21 Kolovoz, 2009, 12:49:18 »
debelo se ti meni varaš, pola stvari kaj ona ima svako malo će riknut, a troši ko blesava, nije ni plin rješenje, pa ljudi bježe od takvih auta, nitko to neće, ma rupa bez dna

Offline Lugburz

• maxi forumaš
  • Rukovodioc-pijanac
« Odgovori #39 : 21 Kolovoz, 2009, 12:58:25 »
ja san je vozia godinu dana i 20000km,nikad problema s njom,toci-vozi,svakih 5-6 tkm promjenit ulje...vozia bi je jos ali nije imala papire...i normalnom voznjom(do 3500okr) je trosila oko 7l)