Općenito > Generalno o skuterima
nove gume ?
MACsr50r:
meni sava uopce ne uljeva povjerenje meni su bjezale i mc 16 i mc 29 mc 29 je bolja i neke 2 tisuce dobro drzi po suhom meni su bridgestone zako i nebi ih mjenjo za nista
nrg extreme:
E ovako zanima me koje deminzije guma da uzmem na svog nrg-a?
Trenutno su gore 130/60-13 obje, e sad me zanima dal su tako tvorničke dimenzije na njemu?
Jer gledam po specifikacijama za power da je prednja 120/70-13 a zadnja 140/60-13.
U knjižici mi piše da su obje 130/60-13.
Koje bi dimenzije bilo bolje uzet i koje su inače na nrgu 2000. godine? ??? ??? ???
mrcina:
--- Citat: gianelli - 30 Kolovoz, 2009, 21:30:41 ---meni se po kisi me7 nisu bas pokazale.. danas bas kisa ulila malo i sa 70 iso stat na parking obuc dugu majicu i nikako stat zadnja je losa to ok opravdavam njeno klizanje ali prednja takoder. ili u zavoju meni samo nastavi ravno prednja guma kad se nagnem. a i po suhome treba da se zagriju dobro da bi drzale kako treba.. ne znam mozda su u dubrovniku samo ulice pre skliske :dontknow: briem da trebaju mekse gume za po gradu, vozio prije par dana u prijatelja neosa sa mc29 vec malo istrosena guma ali drzi športski. :glasses9:
jel moze tko napisat cijenu jedne gume sava mc29 sporty za 130/60-13?
--- Kraj citata ---
niš čudno i talijani su se sklizali po stradunu u svojim cokulama
nrg extreme:
Jel ima tko kakav pametan odgovor za pitanje 2 posta iznad? ??? :toothy9: :toothy9:
Trebam uskoro kupit nove gume pa nisam siguran koje dimenzije da kupim?
vjeko86:
iste te koje su ti sada na skunderu
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju