Općenito > Generalno o skuterima
nove gume ?
robert:
metzeler me7, meni gume prva liga. drže super po kiši i suhome
giannelli:
meni se po kisi me7 nisu bas pokazale.. danas bas kisa ulila malo i sa 70 iso stat na parking obuc dugu majicu i nikako stat zadnja je losa to ok opravdavam njeno klizanje ali prednja takoder. ili u zavoju meni samo nastavi ravno prednja guma kad se nagnem. a i po suhome treba da se zagriju dobro da bi drzale kako treba.. ne znam mozda su u dubrovniku samo ulice pre skliske :dontknow: briem da trebaju mekse gume za po gradu, vozio prije par dana u prijatelja neosa sa mc29 vec malo istrosena guma ali drzi športski. :glasses9:
jel moze tko napisat cijenu jedne gume sava mc29 sporty za 130/60-13?
Pupo:
Kako u svemu tako i vamo vrijedi, koliko para toliko muzike. Nemože se tu uspoređivat jedna MC16, Maxxis i slične sa jednom molasicom kad se zna kolika je razlika u cijeni a i koja je namjena pojedine gume. I plakanje za BT30 više nije vrijedno spomena, bar dok ju nepočnu raditi u za današnje uvjete normalnim dimenzijama.
vktr:
--- Citat: Area51 - 30 Kolovoz, 2009, 21:45:50 ---Kako u svemu tako i vamo vrijedi, koliko para toliko muzike. Nemože se tu uspoređivat jedna MC16, Maxxis i slične sa jednom molasicom kad se zna kolika je razlika u cijeni a i koja je namjena pojedine gume. I plakanje za BT30 više nije vrijedno spomena, bar dok ju nepočnu raditi u za današnje uvjete normalnim dimenzijama.
--- Kraj citata ---
Plakanje za BT30 je u potpunosti nepotrebno, jer nije vrijedna toga, jedino za čim možeš plakat su bačene pare
Mrle Mrki:
sava sporty je super guma po suhom, cim je kisa ne valja ni probat vozit. Ja sam imo molasicu i sasvim dobro drzi i po suhom iako je za mokro, pa po meni je ona idealna ako se vozi po svakakvom vremenu.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju