Općenito > Generalno o skuterima
nove gume ?
gaso999:
evo nasao sam se u nebulozi uvezi kuonje guma.
inace neprelazim puno km sa skutom godisnje.
meni trebaju gume bas doslovce za sva doba(kisa,sunce,nevrijeme,uragan...)
vozim ga ljeto zima bez stajanja(na posao) samo ako je snijeg na cesti onda odmara.
daj te mi savjet koje gume da uzmem jer kad pogledam teme svi sve hvale i svi sve pljuju.
dimenzije koje mi trebaju :
120/70x14
140/60x13
cijena nije problem ali da nebude bas preskupo.
Rossi:
Uzmi Pirelli Evo 21 i 22 to je prednja i zadnja ima ih u toj dimenziji..serijski su dolazili na runnerima i gp1 i gume su sasvim ok ....nisu preskupe ja mislim da je komad oko 250kn ....meni su super i po kisi i po suhom i svemu ....
3alfa3:
--- Citat: gaso999 - 19 Kolovoz, 2009, 20:49:30 ---120/70x14
140/60x13
--- Kraj citata ---
140/60x13 nadjes stvarno dobrih guma. Ali problem je sto bi i prednja trebala biti ista, a tu si jaaaaako ogranicen ponudom.
Ne znam konkretno sto ti preporucit, ali znam da ne mozes imat kombinaciju koja ce biti odlicna.
Recimo, stavi zadnju Metzeler koja mozda nije najbolja, ali je svakako vrlo dobra (i jeftina), a prednju - ne znam. Mozda stvarno najbolje uzet pirelli kombinaciju - to nije najbolje, ali je uravnotezeno i spada ipak u bolje varijante
Kud naprave takvu felgu.... ;D
dino gp1:
--- Citat: Rossi - 19 Kolovoz, 2009, 22:48:07 ---Uzmi Pirelli Evo 21 i 22 to je prednja i zadnja ima ih u toj dimenziji..serijski su dolazili na runnerima i gp1 i gume su sasvim ok ....nisu preskupe ja mislim da je komad oko 250kn ....meni su super i po kisi i po suhom i svemu ....
--- Kraj citata ---
:icon_thumright:
Ili continental conti twist sport... mislim da ima u tim dimenzijama...
Rossi:
ja licno mrzim kad su gume razlicite ...ruzno mi za vidit a kamoli za vozit :D i kao sto alfa rece kud napravise takvu felgu..jebla ih ona :D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju