I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 4 Gostiju pregledava ovu temu.
Sigurno je bilo ovakvih tema al imam druga koji kupuje serijskog NRG-a sa malo kilometara i zeli da ga u jednom potezu napuca na midrace.Uglavnom ici ce se na TopPerformances nardo i due+ al molim vasu preporuku za ostale dijelove.Narucivace se sa Cilinder.si Trebala bi i neka radilica od topa posto mi frend zeli da su mu ta tri elementa od istog proizvodjaca.Znaci ako mozete da sastavite neki idealan setup koji vec isproban,novac ne igra neku ulogu al ne treba ni sad da bude bespotrebno preskupo.Hvala.
due+nardotop radilica sa plavim polutkamamultivarkak je goki reko rms racing zvono i kvacilokevlarusis21i getriba ak os..KILER SP180!!!
kaj ce mu 24...21 je dostaak oce takav skuter nema bez love nista.bolje da ni ne gleda to..makar nis od toga cim on veli da on kupuje skut..kad kupis motor onda razmisljaj kak ce ga slozit..ovaj je to samo nagađanje!!
Najbolje 19 ali ako hoće veći onda opet tvrdim da je bolje 24 nego 21....
Termo grupa Top performance duo +Radilica BGM evolution(znam da si rekao da mora biti top ali kazem ti pogledaj malo zavrsnu obradu bgma i ostalih proizvodjaca i sve ce ti biti jasno)Spuh Top Performance NARDOKarburator delorto 19 mm ili veci ali samo pod uvjetom da je pwk ako je veci od 19 mm.Struja k 15 malossi.variomat malossi multivarremen top performancepolutke serijskekvacilo RMS racing ili bgm racing (isti su)Zvono RMS racing(kopija wingbella,identicni)prijenos 15 ak posto duzi.set rolica i dizni! i to nastelat i majka
da ne kvarimo temu procitaj cjelu goree temu o kvacilima!RMS je provjereno dobro zvono! testirano!