Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Vozite li zimi?
matija84m:
Hahahaha
Neki dostavnjak :icon_thumright:
aprilija top:
Vozim se svaki dan bilo kisa snjeg sunce.
Bakonja fra Brne:
Zimi se ne vozim skuterom. U to doba koristim automobil i čučim u gužvama razmišljajućii kako bi bilo lijepo da je toplije pa da sa skuterom dođem do posla za 15 min umjesto s autom za 45 min.
Vragolasti Denis:
Ima li kakvih inovacija u vezi opreme za po zimi. Znam za grijane rucke i da se mogu staviti one velike boksacke rukavice na volan , naravno i dekica. Ali sada ispod nule volio bi neki plisani bubreznjak i neku vunenu podkapu.
Corector:
Ha cuj, vise manje sve je poznato, ali ako si istrazivackog duha ima uvijek mjesta za napredak.
Ja sam otkrio da je tanka skijaska jakna ispod glavne zimske (koja mi se rasirila) top kombinacija, jer skijaska totalno eliminira prodor vjetra.
S druge strane, kako imam jednu razlohanu kacigu (veca mi je sad za broj), od te skijaske kapuljacu nuvucem i poklopim se s njom. Jer vrat je oduvijek bilo tesko zastiti i tu sam se pokrio na 100%.
Ovo je slozena situacija, i moras imati prakticki jaknu viska, kao i kacigu, i iz to sve mora biti broj vece.
Ovaj dio s kapuljacom mi je trenutno nezamjenjov, jer mi niti 3 buffa ne pomazu i ne rade posao kao ovo.
I dobra je stvar stitnik za ruke, to si planiram kupit.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju