Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Vozite li zimi?

<< < (118/121) > >>

balki:
...na skuter uz Puig sport vizir obucena i TucanoUrbano "dekica" prije cca 2 tjedna i zima moze poceti- ljepo je sjest na skuter u normalnim hlacama i jakni i bit "civil" kad se sjase :icon_thumright:
Obuko prosli tjedan zimske rukavice i ruke se znoje- jos je ipak prerano... :headbang:

3alfa3:

--- Citat: balki - 12 Listopad, 2017, 22:35:02 ---...na skuter uz Puig sport vizir obucena i TucanoUrbano "dekica" prije cca 2 tjedna i zima moze poceti- ljepo je sjest na skuter u normalnim hlacama i jakni i bit "civil" kad se sjase :icon_thumright:
Obuko prosli tjedan zimske rukavice i ruke se znoje- jos je ipak prerano... :headbang:

--- Kraj citata ---

Malo si pozurio sa dekicom  ;D

[privitak je izbrisao admin, stariji od 4godine]

balki:
Za Tmax je overkill ali na Tmin dobro dodje;-)

OUC AIR:

--- Citat: borisidana.6872 - 29 Prosinac, 2016, 22:56:48 ---
--- Citat: r.e.! - 26 Srpanj, 2006, 14:03:32 ---Sam naslov govori sve.
Bez obzira gdje živite, lijepo se izjasnite :hello:
I napišite kako i zašto (vozite) :jerk:
Ili zašto ne vozite :icon_tongue:

--- Kraj citata ---
Pozz.Novi sam clan iz Sarajeva.Forum vam je super.Vozim zimi iz 3 razloga.Izbjegavam ogromne guzve,uzivsm u voznji i imam veliki iznos kazni pa nemogu produziti vozacku dozvolu.cekam zastaru jos 4 god.inace vozim lifana onog najveceg sto je isti kao yamasaki, zip3,kanuni storm...samo 50ccm nakitan na 80 maximalno.zelim sada da kupim nesto bolje pa cu se sa vama konsultovati u predvidjenim rubrikama dok se snadjem na forumu.

Poslano sa mog GT-I8200 koristeći Tapatalk

--- Kraj citata ---

kaj ti sam sebe prijavljuješ  :sad1:

Corector:
Na 0:32 imate dokaz da je skuter najpouzdanije prijevozno sredstvo za voznju zimi :D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju