Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Vozite li zimi?
Danijel4x4:
--- Citat: Corector - 10 Siječanj, 2022, 16:16:42 ---
I dobra je stvar stitnik za ruke, to si planiram kupit.
--- Kraj citata ---
O ovome sam i ja razmisljal...nekaj ko na kroserima kaj imaju? si našel kaj zanimljivo?
matija84m:
Zanimljivo je kako se brzo naviknes da imas nesto na glavi pa kaciga.
Kad sam jednom stavio podkapu pa kacigu odma skuzis da je to top. Kad bi stavio kacigu bez podkape jako fali. Nevjerojatno kako se odma naviknes.
zvonkec92:
--- Citat: Danijel4x4 - 10 Siječanj, 2022, 17:11:02 ---
--- Citat: Corector - 10 Siječanj, 2022, 16:16:42 ---
I dobra je stvar stitnik za ruke, to si planiram kupit.
--- Kraj citata ---
O ovome sam i ja razmisljal...nekaj ko na kroserima kaj imaju? si našel kaj zanimljivo?
--- Kraj citata ---
Pa to sranje rally ima serijski pa nicem ne sluzi, a ne vjerujem ni da bi neki malo veci stitili od icega osim ljeti od kukaca koji se zalijecu u prste
Poggiali:
Ovo bi moglo pomoci, jer zaobilazenje strujanja vjetra po ruci je uvjek dobro ...
https://mstrgovina.hr/hr/Stitnik-za-ruke-Puig-transparentna-univerzal
IXS je imal flis potkape, nije ko bilo koji flis, kao da je najlon u sredini, tak da ne puse kroz nju, dok npr flis potkapa iz lidla puse ko nis...
Dobro je imat neke textil moto jakne kaj idu ispod dupeta.. sa termo unutrasnjosti koja se skida.. pa je imas i za toplije... isto tak i hlace ili one dekice
Dobri su oni mufovi kak ima Zvonkec, al nekom moze bit malo cudno dok se ne navikne..
Na zalost baterija rukavice su jako skupe, neko se moze igrat sa kina grijacima, al isto tak treba bit spreman za moguc pozar :icon_biggrin:
I za kraj, vjetrobran je must have
zvonkec92:
Te mufove kaj imam na rockyu, iste takve imam u steku kaj u sebi imaju grijace gore i dole pa ljepo grije za ruke ALI to trosi pun qurac struje, nijedan od mojih vozila sa tim upaljenim nemoze odrzavat normalan napon, stalno je 12.5-12.8V a na 50cc padne na 11.2 i nema sanse da se digne a nedaj boze jos stisnut štop eto ga ispod 11V
Jedino rjesenje je imat ove ekstremno debele rukavice za volan
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju