Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Vozite li zimi?
fantomix:
Dok snjeg ne padne,oprema sva sta treba i za po gradu nema bolje.
borisidana.6872:
Pozz.Ja vozim sto moram po zimi u Sarajevu radi 21000 km kazni tj.10000€ nemogu vozacku dici.Sad polazem za a kateg.pa sa papirom cu se probati provuci dok kazne ne zastare tj.jos 4 god.
Poslano sa mog GT-I8200 koristeći Tapatalk
borisidana.6872:
--- Citat: r.e.! - 26 Srpanj, 2006, 14:03:32 ---Sam naslov govori sve.
Bez obzira gdje živite, lijepo se izjasnite :hello:
I napišite kako i zašto (vozite) :jerk:
Ili zašto ne vozite :icon_tongue:
--- Kraj citata ---
Pozz.Novi sam clan iz Sarajeva.Forum vam je super.Vozim zimi iz 3 razloga.Izbjegavam ogromne guzve,uzivsm u voznji i imam veliki iznos kazni pa nemogu produziti vozacku dozvolu.cekam zastaru jos 4 god.inace vozim lifana onog najveceg sto je isti kao yamasaki, zip3,kanuni storm...samo 50ccm nakitan na 80 maximalno.zelim sada da kupim nesto bolje pa cu se sa vama konsultovati u predvidjenim rubrikama dok se snadjem na forumu.
Poslano sa mog GT-I8200 koristeći Tapatalk
balki:
Sarajevske zime i snijeg su zaebani :headbang:
Razumijem ti situaciju, svjestan sam da ti je moje pametovanje zadnje sto zelis cuti i znam da vjerojatno neces promjeniti nacin na koji zivis ali upao si u zacarani krug tj uvjek ce ti stizati nove kazne i doc ces u ozbiljnije godine sa vrlo suzenim izborima. Predji na bicikl i javni prijevoz na kratko, digni kredit ili posudi pare (ali nikako ne kod kamatara i sl), zatvori dug za kazne, polozi potrebne kategorije (A? B?) i predji na svjetlu stranu ulice na kojoj mirisu djecojcice;-)
Zrtvuj relativno kratkorocno "odricanje" da bi nastavio normalan zivot- bit ce uvjek kotaca za kotrljati i cesti pred nama:icon_thumright:
P.s. iz drugog posta vidio da smo generacija ('71?) pa ovo s mladim godinama zanemari jer vlak vec juri;-))
Bore Ši:
ja živim u dalmaciji točnije u Šibeniku tako da bi vozija da iman šta za vozit jer su kod nas kao što i znate zime relativno blage i ugodne
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju