Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Vozite li zimi?

<< < (112/121) > >>

Tomi_ZG:

--- Citat: Grale - 24 Listopad, 2014, 14:59:31 ---Jbt auto mi potroši 35 kn/100 km, a skuter 30, po trenutnim cijenama naftnih derivata.

Tak da, za 5 kn razlike, rađe sačuvam zdravlje ;D

--- Kraj citata ---
Kod mene je cener razlike,plina 60kn,a runner smaže 50kn benge  ;D,ponekad i 55  :toothy3:

Reponja:

--- Citat: Tomi_ZG - 23 Listopad, 2014, 08:19:52 ---Daj pojasni ovo s odsječenim čarapama,to ih preko koljena navučeš?
Vidiš dobra zamisao morat ću probat to da bolje grije.

--- Kraj citata ---

Stare debele zimske čarape (oprane, naravno  :icon_biggrin: ), onakve kakve bake daruju, sa odsječenim donjim dijelom (gdje dolaze prsti). Navučem preko ruke, od zgloba do polovice podlaktice, da mi uz rukav ne struji zrak. Mislim, stavim ja i rukavice, ali ovako je stvarno puno ugodnije i toplije. Doduše, na kožnjaku mi je veća rupa na kraju rukava, ali mislim da bi ovo dobro došlo čak i onima koji imaju kraj rukava na lastiku. U najgorem slučaju ste uništili par čarapa... I da ne zaboravim, stvarno debele čarape nađite, nema nekog smisla na one tanke...

Corector:
Kakvo je ovo ludo vrijeme vani? Motori se spremaju na zimske snove a meni vruce. Nema vise klasicne zime cim puhne juzina kasno ljeto se vrati

3alfa3:
Kaj se sprema? Moj motor uvijek na standby - vec se par dana vozim ko velki :)

Evo danasnji mali djir :)

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk 2

Lumpri:
ja inace ne volin vozit po zimi kiši snjegu i ledu...nego alfa ili netko ko zna max lean angle to je šta?nije valda kut naginjanja ako je kako mobitel to zna?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju