Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Vozite li zimi?

<< < (111/121) > >>

Johnny iber:
Ja se stalno vozim i draze mi se vozit po snijegu nego kiši, makar mi ni to ne predstavlja neki problem. Kožna jakna rukavice bubreznjak, marama i kožne čizme.  Ako je vise zima onda podhlače neke i to je to, pustio sam bradu i brkove i kosu tako da ne puse previse pod kacigom :D

Grale:
Ne sjedam više na skuter ispod 15 °C, jebe mi se za njega kad mi auto troši ko i on skoro :laughing7:

Tomi_ZG:
Kaj si ispod haube ugradio minarelli?  ;D

3alfa3:

--- Citat: Grale - 24 Listopad, 2014, 13:18:12 ---Ne sjedam više na skuter ispod 15 °C, jebe mi se za njega kad mi auto troši ko i on skoro :laughing7:

--- Kraj citata ---

skut sam vozio do nekih 5C. Motor do nekih 10C s tendencijom da to povecam na 12-13C.
Razlika je ogromnna jer  su i brzine vece na motoru pa je na 15C na motoru hladnije nego na 10C na skuteru

btw, pricam o voznji do max sat vremena. Sve preko toga trazim minimum 15C

Grale:

--- Citat: Tomi_ZG - 24 Listopad, 2014, 13:28:33 ---Kaj si ispod haube ugradio minarelli?  ;D

--- Kraj citata ---
Bas tak malo ne troši  :icon_biggrin:

Mislim aj, do grada otić sredit neke stvari na brzinu i tak odem rađe skuterom zbog parkinga, al da idem dalje od cca 10 km, više ne.

Jbt auto mi potroši 35 kn/100 km, a skuter 30, po trenutnim cijenama naftnih derivata.

Tak da, za 5 kn razlike, rađe sačuvam zdravlje ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju