Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Vozite li zimi?

<< < (9/121) > >>

r.e.!:

--- Citat: Doomsday - 03 Studeni, 2006, 08:34:10 ---Je, ali je zato na 3 stupnja i po oako, laganoj buri lakše doć na posa nezamrznut sa velikin nego sa malin...  :toothy3:

Mali je možda tehničar, ali veliki je zaakon... pitaj bilo koju koku...  :laughing7:

P.S. dat ću si iskatat iz plexija manji, bez zaštite za ruke, priko kojeg mogu normalno gledat, i stavit ću ga na iste nosače... Mali će u pogon u kasno proljeće, kad ne bude više toliko zima... Pa do kasne jeseni, kad tehničara opet minja pravi...  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---
:icon_biggrin: :icon_biggrin:

Meni je kod velikog najviše smetala vožnja po kiši i gustoj magli. Svakih par stotina metara moraš stati i obrisati ga, jer se sav zamagli i onda doslovno voziš nasljepo. Jer i vespin veliki uvelike nadmašuje visinu vozača. Druga stvar je kod tebe gdje nema toliko magluštine koja se kod nas zna zadržati veći dio dana.

Doomsday:
Je, i ako uzmeš u obzir da ja MRZIN kišu, i jedino više od kiše mrzin VOZIT na 2 kola po kiši, to je to...  :icon_biggrin:

Iako, moran ti priznat, kad je pod južinu, i velika vlaga, navečer se i meni zna zamaglit... Stvarno iritantno, ali nije toliko često da bi sebi uskratija zaštitu koju mi pruža veliki... I ne zamagli se baš skroz... Je, razumin zašto je tebi bolji manji...

Jesi li razmišlja da svog velikog skratiš na visinu priko koje možeš gledat? Ima li ti kakav rub? Ako nema ruba, bilo bi ga jednostavno skratit... Znan, zajebano, ali ionako ga ne koristiš... Osim ako ga misliš prodat... Možda ga Eladio uzme...  :laughing7:

Ako ga misliš skratit, to bi ti bilo super, jer dobiješ zaštitu za ruke... Samo dobro odmjeri di bi ga riza... Probaj maskirat sa papirom, da vidiš do koje visine bi ga minimalno mora skratit, a da možeš gledat bez problema priko... Tako ja mislin odredit visinu mog maloga kad ga buden da radit...  :icon_biggrin:

Evo ti jedna stranica o Stella (Vespa) dodatnim sitnicama, tu ti malo doli ima jedan polu-visoki vizir sa zastitom za ruke...
možda bi moga napravit tako nešto od svoga...  :dontknow:

http://www.genuinescooters.com/access.html

r.e.!:
Vidio sam to. može se rezati veliki vjetrobran ali sam ga ostavio da ga nekad mogu staviti za gušt.
Inače je potpuno okomit, Cw je skoro 1.0 pa je to i uzrok problema koje zna stvoriti.

r.e.!:

ova je ekstrem :laughing7:

Ja svoju nažalost nisam slikao sa velikim vjetrobranom, posudio sam jednu sliku stare vespe od Nike, nadam se da se neće ljutiti što sam ga "iskoristio". :icon_thumright:

Doomsday:
Jebeš gušt, čuvaj ruke i prsa...  :laughing7:

Ako misliš vozit vespicu za lipih, sunčanih zimskih dana, preporučam da ti ga neko expertno skrati na maximalnu visinu za koju ti odlučiš da je optimalna za gledanje preko, a ne kroz vjetrobran... A ako ne, za lito ti je mali više nego dovoljan...

Velikog moš slobodno i prodat, udomi ga negdi uz more, di će služit cilu zimu... Možda fakat Eladiju...  :toothy3:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju