Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Vozite li zimi?
r.e.!:
Veliki vjetrobran je dobar ako ne koristiš opremu. Ja je koristim i to mi je na duljim putovanjima bolja zaštita od vjetrobrana takve veličine. Ovaj mali je aerodinamičan, vjetar mi ide jedino na glavu a na glavi je integralna kaciga a ispod kacige potkapa. :icon_biggrin:
filiplatinovicz:
joj kako ste zimogrozni... vjetrobran je nepotreban. di vam je mladost???
Doomsday:
Je, pivaj ti borbene, vjerobran je zaaakon... :laughing7:
Ne, sad ozbiljno, meni je skuter i prevozno sredstvo, na posa-s posla (samo 5 km do posla...) kad god mogu...
I kako moran nosit kularinu, a zimi i veštit, ne more se oprema nosit tek tako, zgužva te ka da te krava žvakala... :laughing7:
Zato je vjetrobran zakon... A i neman para za kupit sve od opreme šta san tija (radin kat kuće, sva lova mi ode... :sad1: )...
Ali jednon, uzet ću motor za gušt, makar Kawu ER5 ako ne ništa veće, i onda će priča bit drugačija... :icon_thumright:
Skutera se ne odričen, on ostaje zauvik, ako ne ovi kinez, onda neki drugi sigurno... Kinez mi već polako na živce sa sitnicama... :toothy3:
sky_master:
Naručen Tucano Urbano, dolazi za koji dan, planiram uzet i potkapu, vidio kod Gorana&Gorana Tucao Urbano potkape za cca 190 kn, izgleda dobro, čak ima i model za otvorenu kacigu, stvarno vjerujem da štiti kako treba...No postoje i neke tanke potkape za 50 kn. Je li to čemu ili da uzmem ovo skuplje ? Ali očito puno toplije...A usput bi i rukacie trebalo promijeniti, moje Speedy su kožne, dobre za toplije dane.. Vidio u katalogu Tucano Urbano nekkave kao vrećice koje se stave preko rukavica i drže temperaturu. To ne bi trebalo bit skupo....malo sam skeptičan prema onim grijačima ručke jer logika mi kaže da je to lijepo kad me grije iznutra, no mene vjetar lupa po prstima izvana po rukavici, a to baš grijač ne može ugrijat ? Ili griješim ???
sky_master:
e da ne zaboravim, obzirom na kolone u gradu, oko grada, semafore, nervoze, parking, urlanja, vikanja, ne znam što će me skinut sa motora tijekom zime...Samo vrlo gadni led...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju