Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Vozite li zimi?
r.e.!:
--- Citat: Doomsday - 02 Studeni, 2006, 20:23:51 ---Evo, sad san i ja glasa pa je 90% nas koji vozimo... :laughing7:
A sa sigurnošću mogu reć da vozin, jer znan da oću, ne želin ga konzervirat, pa svaki dan bez kiše i olujne bure (a neki put i uz olujnu buru, ka recimo danas... :laughing7: ) bit ću na njemu, bilo na posa - sa posla, ili iz gušta... :icon_biggrin:
Ineče, r.e.!, vozin sa MAXI vjetrobranom od Vigana, i iako san naletija na zajebane refule bure (a nadan se da neću na još zajebanije :laughing7: ) nisan ima problema sa stabilnošću (jebeš vespu... :icon_tongue: ), i pri +90km/h... A ubzranje i krajnja su gotovo identični... Dobro, možda malo manji... Šta me navodi na pomisao da je možda moj skut negdi lagano blokiran, jer kinezi imaju ograničenje na 95km/h, čini mi se... Eh, i to ćemo provjerit... jednom... Za sad san poprilično hepi... :toothy3:
--- Kraj citata ---
Vespin veliki vjetrobran stvarno je velik i ako ti bura puše u leđa onda sa ugašenim motorom možeš ić brže nego sa kinezom na ful gasu, jer to nije vjetrobran nego jedro. Tako je velik :jerk: :laughing7: :toothy9: :toothy9:
mrcina:
re ajd ne balavi ideš isto samo što kinez manji pa ne kužiš da si brz
Doomsday:
Ma nema ti to veze sa vjetrobranom, nego sa vespom... :laughing7:
Ne može ti bit veći od moga, ovaj je jebeno najveći šta san do sad vidija, ide visoooko iznad mene, pokriva i ruke komplet, i svi koji su ga vidili stalno me tlače da ga skratin, a ja baš neću... :icon_biggrin:
A znaš kakve bure znaju bit ovde, isto zajebane, možda malo manje nego ispod Velebita... Prije neki dan mi je bacilo šalung od 4 metra sa kuće, priko kuće od susida, priko ceste, u vrtal neke druge kuće... Došla bidna žena sa puntiželom u ruci pitat jel to možda naše... :laughing7:
I ja svejedno vozin OK i po buri, i iza kamiona, u mimo šlepera... Pa, bar dosad... :toothy3:
Možda je problem u tebi, a, šta misliš, da te nije malo panika od blagih lelujanja... :icon_scratch: ;D
Moj kinez zaleluja čim mu malo pustiš volan, tako da san ja možda navika... :icon_biggrin:
r.e.!:
Na bilo kom motoru ili skuteru koji ima vjetrobran-jedro mora doć do lelujanja. To i je draž velikog vjetrobrana. A sa njime ni nemožeš ostvariti visoku max. brzinu. Manja ti je bar 20 km/h a i potrošnja skoči. Mali je vjetrobran kudikamo bolji, mali je ali je zato dobar tehničar :toothy9: :toothy9:
Doomsday:
Je, ali je zato na 3 stupnja i po oako, laganoj buri lakše doć na posa nezamrznut sa velikin nego sa malin... :toothy3:
Mali je možda tehničar, ali veliki je zaakon... pitaj bilo koju koku... :laughing7:
P.S. dat ću si iskatat iz plexija manji, bez zaštite za ruke, priko kojeg mogu normalno gledat, i stavit ću ga na iste nosače... Mali će u pogon u kasno proljeće, kad ne bude više toliko zima... Pa do kasne jeseni, kad tehničara opet minja pravi... :icon_biggrin:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju