Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Vozite li zimi?

<< < (79/121) > >>

Drnda:
tako je i meni nekako, malo vise od 2 km... pjeske previse, biciklom idem, dodje mi da neki od dvokotaca registriram, samo da bi mogao na posao otici

Reponja:

--- Citat: daRio - 20 Studeni, 2011, 19:02:44 ---U pravu si,nikome se ne sjeda po ovoj zimi ali nekim ljudima je to kruh i vjerojatno nemaju izbora.
Mislim na poštare,CityEx i ostale dostavljače.Surovi kapitalizam ne poznaje granice.

--- Kraj citata ---

Upravo to, pred zimu me izbacili iz Caddy-a i kombija, na tomosu furam brzojave..
Oko posla je potreban doktorat za parkirati auto (u vrijeme kada ja dolazim),
a kada sam ionako 8 sati na prdekalu, 20 dodatnih minuta mi ne igra nikakvu ulogu.
Nije da se nisam vozio na skuteru i prošlih zima, ali još uvijek se ne skidam sa njega.
U auto (od staraca) ako sjednem jedanput u 2 tjedna.. Ali ja sam iz Ri, još imamo
blagu klimu naspram ostatka lijepe naše...

3alfa3:

--- Citat: SlayForMoney - 20 Studeni, 2011, 20:15:59 ---
osobno iskustvo ili?
--- Kraj citata ---

Nije osobno, ali raspitivao sam se nedavno i dobio takav odgovor od onih koji to koriste. Kazu da im se znoje ruke i da moraju smanjvat intenzitet grijanja. KAd sam pitao sto je s prstima i gornjim dijelom sake, rekli su da temperatura dlanova potice rast temperature i ostalih dijelova i da je toplo za cijelu saku. Povecava se cirkulacija krvi jer se zile sire i to je jos jedan razlog zasto se i dijelovi koji nisu direktno izlozeni temperaturi zagrijavaju. Kazu da im je toplije sve do laktova u odnosu kad ne koriste grijace.
Mogu to potvrdit tako sto kad mi je jako hladno za ruke, na semaforu dlanove naslonim na cilindre motora i nakon par sekundi mi za ni jedan dio sake nije hladno. Odnosno, prvo osjetim toplinu na dlanovima, a nakon 10tak sekundi na cijeloj saci

Infernus:

--- Citat: 3alfa3 - 20 Studeni, 2011, 15:08:14 ---Krivo - grijane rucke su lijek. Al ne znam da li bi 50tka imala dovoljno "soka" za napajat takve rucke. Trebalo bi vidjet koliko struje vuku....

--- Kraj citata ---

Nasao sam podatak za Daytona warm grips... http://www.chainspeed.co.uk/product_images/c/586/dg__55392_zoom.jpg
valjda su i ostale relativno blizu toga.
"The grips have a power bleed of 57w when in the start position and 14w in the 'on' position."

nisam ih bas skroz skuzio, dal to znaci da trose 57w dok se zagriju i nakon toga samo 14w ili...?  :confused5:

3alfa3:

--- Citat: Infernus - 20 Studeni, 2011, 22:49:03 ---nisam ih bas skroz skuzio, dal to znaci da trose 57w dok se zagriju i nakon toga samo 14w ili...?  :confused5:

--- Kraj citata ---

Pojma nemam, al moguce da trose vise u startu da sto prije postignu temperaturu, a kasnije ju odrzavaju sa manjom strujom

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju