Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Vozite li zimi?
Robi_PU:
Samo se vi igrajte zivotom po magli, vidite ove lancane sudare :nono:
Otkad sam polozio za auto, ne pada mi napamet sjedat na skuter po ovoj hladnoci.. Zdravlje mi je najbitnije :dontknow:
Vikendom kad bude lijepo vrijeme, izgustirat se i opet u garazu :toothy10:
daRio:
--- Citat: Robi_PU - 20 Studeni, 2011, 18:50:15 ---Samo se vi igrajte zivotom po magli, vidite ove lancane sudare :nono:
--- Kraj citata ---
U pravu si,nikome se ne sjeda po ovoj zimi ali nekim ljudima je to kruh i vjerojatno nemaju izbora.
Mislim na poštare,CityEx i ostale dostavljače.Surovi kapitalizam ne poznaje granice.
istipa622:
--- Citat: Robi_PU - 20 Studeni, 2011, 18:50:15 ---Samo se vi igrajte zivotom po magli, vidite ove lancane sudare :nono:
Otkad sam polozio za auto, ne pada mi napamet sjedat na skuter po ovoj hladnoci.. Zdravlje mi je najbitnije :dontknow:
Vikendom kad bude lijepo vrijeme, izgustirat se i opet u garazu :toothy10:
--- Kraj citata ---
baš to..prije sam vozio svaki dan u godini...sunce kiša snijeg led....sve ali otkako sam položio B ne pada mi na pamet sjest na motor po ovoj zimi.
sad sam gizdav :icon_biggrin:
SlayForMoney:
--- Citat: 3alfa3 - 20 Studeni, 2011, 15:08:14 ---Krivo - grijane rucke su lijek. Al ne znam da li bi 50tka imala dovoljno "soka" za napajat takve rucke. Trebalo bi vidjet koliko struje vuku....
--- Kraj citata ---
osobno iskustvo ili? logika ti govori da toplina sa ručki samo zagrije donji dio šake, gornji dio ti i dalje hladi vjetar tako da to nije baš savršeno a osobito ne čini moju prvotnu tvrdnju - krivom :nono:
onaj tko ima taj problem prvo treba staviti zaštitu od vjetra a zatim ručke. naravno, druga je priča što je lakše staviti ručke, nisu ružne za razliku od ovih i sl.
ja sam upravo večeras odlučio staviti skuter u zimski san. povod - prognoza za sljedećih 15 dana za zagreb + problemi sa skuterom = ne isplati se.
i slažem se sa drugima: da imam auto davno prije bi se prestao mučiti sa dva kotača. :icon_thumright:
Domba:
Jel netko u kontinetalnoj hrvatskoj (Osijek i okolica) pokusao voziti skuter tamo u 5:30 - 6:00?
Taka mi je smjena iduci tjedan, pa bi malo za promjenu skuterom, biciklom mi se ne pedala ujutro, pjesak jos manje, a auto dok izgrebem i dok ga uparkiram na bespla parkiraliste, pa pjeske do posla neisplati se. Inace imam oko 2km do posla...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju