Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Vozite li zimi?
Zokaaa:
--- Citat: Domba - 20 Studeni, 2011, 20:25:18 ---Jel netko u kontinetalnoj hrvatskoj (Osijek i okolica) pokusao voziti skuter tamo u 5:30 - 6:00?
Taka mi je smjena iduci tjedan, pa bi malo za promjenu skuterom, biciklom mi se ne pedala ujutro, pjesak jos manje, a auto dok izgrebem i dok ga uparkiram na bespla parkiraliste, pa pjeske do posla neisplati se. Inace imam oko 2km do posla...
--- Kraj citata ---
Orahovica, dakle 50-tak km od OS.
Kod mene je zadnjih par dana ispod nule tak da mislim da je i kod tebe slicno. Smrznes se pješke, a ne na biciklu il skuteru.
Pa imas tramvaj ne?
formoz:
evo jedna lijepa zimska vijest, posljedica nesipanja antifriza je pucanje glave i pumpe vode koji su presli nepunih 1000km
3alfa3:
--- Citat: formoz - 21 Studeni, 2011, 02:09:10 ---evo jedna lijepa zimska vijest, posljedica nesipanja antifriza je pucanje glave i pumpe vode koji su presli nepunih 1000km
--- Kraj citata ---
Ajd super. Da nije puklo, zabrinuo bi se da ni voda vise nije sto je nekad bila ;D
Sad bar iz prve ruke znas kaj treba tocit u sistem (moj savjet - i po ljeti)
btw, dobro provjeri i cilindar, jer cesto i on puca
Domba:
--- Citat: Zokaaa - 21 Studeni, 2011, 01:39:44 ---Orahovica, dakle 50-tak km od OS.
Kod mene je zadnjih par dana ispod nule tak da mislim da je i kod tebe slicno. Smrznes se pješke, a ne na biciklu il skuteru.
Pa imas tramvaj ne?
--- Kraj citata ---
Je hladno je i na biciklu. Pjeske se smrzem isto, a i neda mi se hodati. Tramvaj mi je na 15 min i onda jos 10 min do posla. A da idem sve pjeske oko 25 min, pa ne vidim isplativosti.
Inace danas stigao skuterom, preko 55 je jako hladno ostalo se moze izdrzati
I za sve one koji spavajau, u 6h ujutro je MRAK!
daRio:
Zagreb danas......od 7.30 do 8.30 napravio krug po gradu (morao sam,posao ne pita) mrvicu hladnije nego prošli tjedan ali nije ništa posebno.
Visoki vizir i oprema i to je to.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju