Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Vozite li zimi?
Genesis051:
A i ne trebaš windstop garderobu :laughing7:
r.e.!:
mislio sam na dva kotača. :icon_biggrin:
Genesis051:
Naravno, naravno... ali nisam mogao odolit (sa svim dužnim poštovanjem, sorry !... Bikeru nuditi auto.. svetogrđe !!! )... To mi je frend "utopio" pred par godina, pa se baš podsjetio...
Doomsday:
Evo, sad san i ja glasa pa je 90% nas koji vozimo... :laughing7:
A sa sigurnošću mogu reć da vozin, jer znan da oću, ne želin ga konzervirat, pa svaki dan bez kiše i olujne bure (a neki put i uz olujnu buru, ka recimo danas... :laughing7: ) bit ću na njemu, bilo na posa - sa posla, ili iz gušta... :icon_biggrin:
Ineče, r.e.!, vozin sa MAXI vjetrobranom od Vigana, i iako san naletija na zajebane refule bure (a nadan se da neću na još zajebanije :laughing7: ) nisan ima problema sa stabilnošću (jebeš vespu... :icon_tongue: ), i pri +90km/h... A ubzranje i krajnja su gotovo identični... Dobro, možda malo manji... Šta me navodi na pomisao da je možda moj skut negdi lagano blokiran, jer kinezi imaju ograničenje na 95km/h, čini mi se... Eh, i to ćemo provjerit... jednom... Za sad san poprilično hepi... :toothy3:
r.e.!:
--- Citat: Genesis051 - 02 Studeni, 2006, 19:54:49 ---Naravno, naravno... ali nisam mogao odolit (sa svim dužnim poštovanjem, sorry !... Bikeru nuditi auto.. svetogrđe !!! )... To mi je frend "utopio" pred par godina, pa se baš podsjetio...
--- Kraj citata ---
:toothy9: :toothy9: :toothy9:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju