Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Vozite li zimi?

<< < (6/121) > >>

Genesis051:
Moram si kupit pravu termo robu za vozit se... za 1. i 2. mjesec ove godine nisam više mogao staviti toliko maja, jakni i traperica, a da se još mogu pomicat... zato sam obustavio vožnju... polovicom trećeg sam otvorio ovu sezonu, a prethodnu sam "zaključio" 30.12.2005. ... Naravno, to su ipak kraće relacije a i na moru sam, pa hladnoća više dolazi do izražaja kad divlja bura nego kad je hladno bez vjetra...
Pred hrpu godina sam bio na Platku na skijanju sa Tomosom APN 4...  Ljudi su me malo čudno ispraćali pogledima, ali prošlo je O.K. takvo nešto ne mogu realizirat sa sadašnjom Gilerom... Nogar (centralni) je previše otraga i prenisko i nepogodan je za pritiskanje nogom po "podlozi" (da ne kažem: ledu) kako sam to radio sa APN-om... I druga stvar, Uska velika guma (sa, praktički, "kišnim" profilom) se ljepše ponašala, nego što vjerujem da bi se ponašala 12-colka sa cestovnim profilom... i bio je mjenjač... moglo se stavit u manju brzinu za nizbrdo...
Krenuo gore oko 10 h, došao oko 11, posudio skije i pancerice (skafander sam imao na sebi i traperice), bio sam "rekreativac", da ne padam puno, da ne smočim hlače, i oko 14 h krenuo polako nazad)... Mission completed  :)

fjaka:
vozim zimi i to radije nego ljeti, (naravano kad nije kiša i bura, sva sreca ovdje nema snijega  :icon_biggrin:)
jedva cekam da zahladi

na x8 fenomenala zastita od vjetra, a jos ispod jaketa i hlača nosim wind stopera odjelo i termo rukavice, tako da zime nema :)

x8200 - listopad-lipanj 9000km
stalker - svibanj-studeni 5000km

eladio:
jos tucano urbano i mozes ici na sjeverni pol  :toothy9:  :icon_thumright:

r.e.!:
Stvarno bih trebao kupiti nešto polovno i plastično da mogu đirati bez nekog velikog straha od hrđe.

Genesis051:
Trabant  !!!...   :glasses9: :glasses9: :glasses9:  (polovan i plastičan)...  :icon_tongue: :icon_tongue: :icon_tongue:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju