Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Vozite li zimi?
filiplatinovicz:
--- Citat: ---Mada mi još šalju onaj svoj časopis kojeg im uredno vraćam.
--- Kraj citata ---
Zasto im vracas casopis??? Zasto ga odmah ne bacis u smece kako to rade svi normalni ljudi kad ga dobiju???
nego, izgleda da sam ja jedini zdekpi ovdje koji ne vozi zimi. tak barem pokazuje dosadasnja statistika. morat cu o tome razmislit, otuđmanit odgovarajuću opremu i gasssss!
enigma:
što se tiče hak-a...mene ljubazna,mlada i zgodna gospodična :glasses9: uvjerava da članstvo i pomoć na cesti vrijedi neovisno o vozilu u kojem se nalaziš, bilo tvoje, ili puničino... :laughing7: i nije definirano za koju namjenu i s koliko kotača..kategorije itd...
što znači da vrijedi za tebe kao fizičku osobu i za pomoć 0-24 u bilo kojem vozilu i u bilo kojim uvjetima...
filip će se nama raspitat o tome točno, jelda filipe?! :frajer:
ispričavam se na offtopicu, al eto usput... :binkybaby:
filiplatinovicz:
pitat cu u haku, jos ovaj tjedan... zapisujem pitanje! :binkybaby:
r.e.!:
Meni su u nutar dva-tri mjeseca dali dvije suprotne informacije. Rekli da treba platiti jedanput, bez obzira na broj i vrstu vozila, a poslali dvije uplatnice.
HAK je u suprotnosti sa samim sobom :dontknow: :sad3:
corky:
imam dva auta i motor Žena vozi jedan ,a ja sam u 90% na motoru.. samo kad je kiša izbjegajem ga vozit isto tako kad moram djecu vozit . Svakako razmišljam o prodaji jednog vozila . Neznam koliko pređem kilometara svakako na pumpi sam svako drugi dan to jest svako 180-200 km pa sad Vi kontajte.potrošnja mi se kreće (proljeće, ljeto i jesen) od 4,3 do 5 lit na 100 km prosjećno 4,5 l na 100km.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju