Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Vozite li zimi?
dottore:
e lol,pa ne vozim se ja cijelu godinu,ja sam motor krenuo radit u 2 mjesecu. kad sam nabavio masinu od sp-a. stavio sam je gore,pospajao struju do 4 mjeseca, malo se vozikao i tako. onda sam ga u 7 mjesecu registrirao i nedavno mi se na 100+ km/h uvalio auspuh u kotac, negdje su vide otpale od vibracija, odnosno ona na donjem nosacu i jedna s grane,i to se od vibracija odvalilo jednostavno + se vozikam po zadnjem pa po prednjem pa nije ni cudo da pukne. a za ugurat novi blok gore prvo neam lezajeve ni semeringe nove, onda neam sav potreban alat,a i iskustva mi fali. ja jesam skidao i na ditechu radilicu dole i normalno rastavio blokove, i na minarelliju ista stvar,samo sto mi na radapcigeru za skinut lezajeve i rastavit blokove nije falilo 3 navoja ko sad. tako da ono... :icon_biggrin:
filiplatinovicz:
Tvoj zivot je jedna tuzna prica...
sretnik ce bit tko kupi tvoju pilu! :laughing9:
enigma:
eh kad smo kod toga, zna li netko budući da niti ja nemam iskustva s motorima :toothy3: ukoliko si član hak-a hoće li doć pomoć na cesti u slučaju nekog kvara ili slično?
po meni bi trebali jer sad po novom nema više knjižice vozila nego iskaznica i na bilo kojem vozilu na motorni se može koristit...što bi značilo da je i skuter uključen u to vozilo na motorni pogon? ili se varam?! :dontknow:
r.e.!:
Nažalost, tako bi trebalo biti, ali nije.
Ja sam bio član automobilist. Kada sam zvao HAK da bih vidio vrijedi li to za motor, jedna ljubazna ženskica mi je objasnila da ne trebam uplačivati zasebno za motor, odnosno da sačekam dok mi ne pošalju novu redovitu godišnju uplatu te da ću dobiti iskaznicu koja će glasiti na osobu i vrijediti za sva motorna vozila pa tako i motor.
Međutim, umjesto toga poslali su mi cijenik po kojem se vidjelo da se ništa neće promijeniti unatoč HAK-ovom samoreklamiranju. Kada sam ponovo zvao da vidim što se doađa, opet mi je jedna ženskica objasnila da za svako vozilo moram posebno uplatiti za članstvo, što je sušta suprotnost od prve informacije koju sam od njih dobio.
Tako sada više nisam uplatio ni za auto a kamoli za motor jer su lagali. Mada mi još šalju onaj svoj časopis kojeg im uredno vraćam.
alfred stokes:
Ja vozim cijelu godinu, s tim da motor miruje za onih najvećih hladnoća kad mi je prehladno za ić na posal i nazad s bajkom (CCA 90 KM)
Tada eventualno kakav kraći đir samo da ne zaspi zimski san :D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju