klasa 250.......................1.mjesto i pehar zasluženo idu u kvart,j.ebi ga konkurencija nije bila laka-aprilia sr 172,sp 180 tuned,rs 125,lik iz broda s 250-kom(bilo za dlaku,a imotor me skoro iskipo na startu),svatko je bolje starto od mene priznajem,s pola gasa skiper me izbaca(još iz bloka šibao antifriz),krene,dam ostatak gasa i na zadnjak.....uglavnom borba s volanom,a i budući da su nas prije par godina oštetili u žu kad smo frendu miri slagali runnera za klasu 50(fora sa semaforom,gori crveno,upali se zeleno i opet crveno-i diskvalifikacija),nisam se uopće obaziro na semafor već sam gledao osobu koja starta pokraj mene i premda je bilo 200m u igri za skutere,gas nisam puštao ni kad sam prošao 400m :laughing7:da ne bi poslje bilo kao ipak ćemo na 400m......ovim putem se zahvaljujem:danijelu smajiću i marku kukiću na potringu,sqwishu i svim ostalim kemijama na makini............HAĆ-u i JURČI(jbte jurča ipak ga je j.bo karb)na oldskuul savjetima............i naravno DRALETU koji me odvezao nazad u vk jer mi se pred sam start razletio dekl s kurblom(onaj dio nožnog uključnog startera nije ni pronađen),sa pasatom smo stigli od vk-do žu za nepunih 10min,kao i nazad) i na nadolijevanju tekućine u hladnjak...........najviše thnx frendu kreši na sponzoriranju!!!!vidimo se iduće godine,čuli smo se s kukićem i grdićem,setup će biti još bolesniji!!!!jer karting se ipak vrti na puno više okretaja ,a sevenove makine imaju prebolesno složene cilindre........ako je kukić uspio na svog typhoona ubacit komad bloka od aprilie rs 125 sa usisnikom i prirubnicom sve opcije su otvorene:o!!!!!
čestitke i u orašje za čika kuretovog neosa,j.bi ga davida sjebala slavina od tomosa na rezervaru nije ju dobro okrenuo i motor nije mogao primit sve gorivo iz rezervoara(nije bilko nigdje za uzet one malossi pipe za rezervoar),jebi ga nema vakumice a u rezervoaru je bila možda litra goriva koja se nije mogla fino sasut u karb.........na greškama se učI!!!!ako neko ima kakav video ne bi bilo loše stavit!!!