Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
lazo jel znaš sa sigurnošću hoće bit trke ubrzanja za klase 50 i 250,kao i prošlih godina?btw jesi dobio pm,rješio sam ti čok za onu 21-icu,pa ak ne budeš dolazio do vk ovih dana ponesem ti u sub za žu.....
mislim da bi trebale bit obe klase svake godine bude tako.. ja tamo dolazim 100% a da cu vozit ne vjerujem .. ko jos dolazi od skuterasa?? lazo s cime ti dolazis ??
da al moj je jedini replica (2 karike) ostali imaju due+ il slicno a to je jedna karika...
ja kampiram kod kuće u krevetu pa se onda vraćam sutradan
jel mogu s tom iskaznicom u grad da fatam žene i to, ulazim u poznate klubove i ponosno pijuckam kolu dok vani stoji bt49qt9
a zašto? :dontknow:j.bte do sad su uvijek bile klase 50 i 250............mora da ni kod vas tatini sinčići više ne voze skuter pa onda ni treba ta klasa......................ZATO ako i na kraju sutra ne bude utrke ubrzanja za skutere(a po pričama sam skonto da se hrpa ljudi želi utrkivat)ajmo lijepo svi koji su se mislili trkat u obje klase,skupit se na onoj cesti pored šljunčare što vodi do šećerane i lagano bacat rejsove...........ko je za?
e to nije losa ideja, kiza treba sve skupit tamo koji bi se utrkivali pa da bacimo race.. e a jel se u klasu 50 broje i skuteri s kitom??