Tehnički kutak > Tuning skutera
ugradnja radilice
gokiSP:
ja isto uvijek radim ko i ti samo ja uvijek ohladim lezajeve zajedno sa radilicom i prvo njih hladne stavljam u blok i nakon sta se unormali temperatura malo ih zagrijem i buć radilica unutra :icon_biggrin:
seba:
--- Citat: dhorvat - 16 Kolovoz, 2009, 12:36:10 ---Kod mene nije bilo potrebe. Ležajevi su lagano sjeli "na prvi zub" tako da nisu ukoso ulazili unutra, a dalje samo treba pazit da jednoliko sa svake strane ulazi unutra i nema problema :icon_thumright:
Moram priznat da ovu @sebinu metodu nisam probao a također izgleda OK :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
meni je ova moja jako dobra,jer nema nikakvog tuckanja po samim lezajevima,nego su malo mora nabit po blokovima kad ih spajas,tako da mislim da je jako dobra metoda,jer po lezajevima bas i nije dobro da se tucka
znaci u mojoj metdo se tucka samo bo bloku,radilica i lezajevi nista
dhorvat:
--- Citat: gokiSP - 16 Kolovoz, 2009, 12:42:45 ---ja isto uvijek radim ko i ti samo ja uvijek ohladim lezajeve zajedno sa radilicom i prvo njih hladne stavljam u blok i nakon sta se unormali temperatura malo ih zagrijem i buć radilica unutra :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
Eto, ovo je najbolja metoda :notworthy:
Moja + tvoj update :icon_biggrin:
dhorvat:
--- Citat: seba - 16 Kolovoz, 2009, 12:50:12 ---meni je ova moja jako dobra,jer nema nikakvog tuckanja po samim lezajevima,nego su malo mora nabit po blokovima kad ih spajas,tako da mislim da je jako dobra metoda,jer po lezajevima bas i nije dobro da se tucka
znaci u mojoj metdo se tucka samo bo bloku,radilica i lezajevi nista
--- Kraj citata ---
Po ležaju se nesmije lupat jer netko ko nezna će udarat po sredini ležaja. A to nije dobro. Po vanjskom rubu kad se udara (a istovremeno je i otpor sa vanjske strane) onda tu nema greha :laughing7:
seba:
--- Citat: dhorvat - 16 Kolovoz, 2009, 12:54:57 ---Po ležaju se nesmije lupat jer netko ko nezna će udarat po sredini ležaja. A to nije dobro. Po vanjskom rubu kad se udara (a istovremeno je i otpor sa vanjske strane) onda tu nema greha :laughing7:
--- Kraj citata ---
zato i kazem,bolje da se uopce ne udara,ali ako se mora onda po vanjsokm rubu kako si i napisao :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju