Tehnički kutak > Tuning skutera

ugradnja radilice

<< < (3/9) > >>

zipst:
ja radilicu isto stavin u duboko, lezajeve namazen s masti i grijen fenom dok se ne otopi i samo ih nataknem na rad. onda (kad se ohladi :laughing7:) to sve skupa opet u duboko, ugrijen jedno deklo, stavin rad s lezajevima, ugrijen drugo, na ovo prvo diht masu i to je to :icon_thumright:

gokiSP:
a da cujemo ko s cim semeringe nagura  :icon_biggrin:

dhorvat:

--- Citat: gokiSP - 16 Kolovoz, 2009, 13:41:42 ---a da cujemo ko s cim semeringe nagura  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

Issssss

Pa to nabiješ samo unutra s čim god kaj imaš pri ruci. Najbolje sa cijevastim ključem (ko za svjećicu)  :icon_thumright:

Losinj:
e da ja sad nesto pitam...cuo sam od par ljudi da na minarelli neide diht masa izmedju blokova jer on sam po sebi ima neku tekucinu premazanu....znaci kad se sklapaju blokovi ponovno se prdje tom tekucinom i nije potrebna diht masa...radi ko tako?

dhorvat:

--- Citat: Losinj - 16 Kolovoz, 2009, 14:31:34 ---e da ja sad nesto pitam...cuo sam od par ljudi da na minarelli neide diht masa izmedju blokova jer on sam po sebi ima neku tekucinu premazanu....znaci kad se sklapaju blokovi ponovno se prdje tom tekucinom i nije potrebna diht masa...radi ko tako?

--- Kraj citata ---

Neznam o kakvoj ti tekućini misliš, ali mi tu stavljamo diht masu. Obavezno  :laughing7:

Ja sam brušenu serijalu (5000 km) i cijeli kit "ubio" (32 tisuće km) na istoj dihtmasi između blokova i još uvijek je dobra  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju