Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: sudar na trešnjevačkom trgu..  (Posjeta: 3951 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline ivanm

• Tržnica : (+14)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
sudar na trešnjevačkom trgu..
« : 15 Kolovoz, 2009, 22:01:57 »
e isuse, u 19.30 teška prometna na Trešnjevačkom trgu, nisam bio prisutan direktnom udaru ali 15 minuta kasnije je bilo ovako, par na nekom chopperu, neznam kojem išo po ozaljskoj 100 na sat i slavonska seljačina mu oduzela prednost na glavnoj cesti... (brijem da je išo i u jednosmjernoj po kontra smjeru!) direkt udar, dva tijela lete zrakom u udaraju u asfalt nepomična.. za 5 minuta dolazi hitna i odvodi ih..

Offline mhr-team

• Tržnica : (+20)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • zlato, srebro, DUCATI <3
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: MINKEN
  • Moj Skuter: KOSAČICA
  • Moja Kaciga: koliko?
  • MojSetup: polini evolušn prerađen na 1098 ccm
Odg: sudar na trešnjevačkom trgu..
« Odgovori #1 : 15 Kolovoz, 2009, 22:13:07 »
strašno... sve što mogu reći je da treba jako, jako, jako oprezno voziti na skuteru / motoru, baš zbog tih koji ne paze pa ti oduzmu prednost...
a tim što su bili na motoru brz oporavak, nadam se da nije bio smrtni slučaj  :-[
to ti je nas anto stazic ( mhr-team)
on je minken boy a mi smo njegovi :icon_biggrin: :toothy12:
.. bosancu njemačka u srcu !! :)

Offline vx

• Tržnica : (+1)
  • forumski skuteraš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #2 : 15 Kolovoz, 2009, 22:19:19 »
auf kako je odnilo auto  :o

znan di je ovo  ;D
Tjesim svinje prije klanja! Informacije na tel. +38763518514

Offline neno20

• Tržnica : (0)
  • forumski biciklist
  • Mjesto: Mali Lošinj
  • Moj Skuter: Aprilia sr50 ditech nekad vozio, piaggio typhoon,piaggio nrg trenutni...
« Odgovori #3 : 15 Kolovoz, 2009, 23:24:55 »
mene je jedna konjina iz osjeka prije 2 dana skoro pokosila. stojimo na raskrižju on ispred ja iza,spušta se bus i skreće u lijevo,desno od nas je provalija,znači nemaš gdje nego se maknuti iza pošto je usko da bus može skrenuti. ja se mičem iza,on još stoji dok mu bus nije potrubio i rekao da se makne.lik ti bez j**** ti u rikverc i po gasu,ne gledajući jel ima netko iza njega... nekako sam se uspio maknuti desno i skoro sam pao dolje u provaliju dok nije skužio da me kosi...ali sreća samo je malo najebala noga a skut ostao čitav. jbg treba se žrtvovat bolje noga nego skut... :icon_biggrin: i još da bude sve bolje ja mu j**** mater a on da je barem pitao šta mi je ili nešto, nego ti frajer po gasu ko manijak...jbg sezona je i svakakvih kretena ima na cesti ali nažalost uvjek najviše najebu motoristi. :-[

Offline Lazo

• forumski skuteraš
  • Mjesto: Bošnjaci
  • Moj Skuter: Yamaha X-Max 250
« Odgovori #4 : 16 Kolovoz, 2009, 01:38:11 »
e isuse, u 19.30 teška prometna na Trešnjevačkom trgu, nisam bio prisutan direktnom udaru ali 15 minuta kasnije je bilo ovako, par na nekom chopperu, neznam kojem išo po ozaljskoj 100 na sat i SLAVONSKA SELJAČINA mu oduzela prednost na glavnoj cesti... (brijem da je išo i u jednosmjernoj po kontra smjeru!) direkt udar, dva tijela lete zrakom u udaraju u asfalt nepomična.. za 5 minuta dolazi hitna i odvodi ih..

:nono: :nono: :nono: ...  valjda će se brzo oporavit
« Zadnja izmjena: 17 Kolovoz, 2009, 18:49:42 Lazo »

Offline Lav

• forumski skuteraš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: ZAGREB
  • Moj Skuter: Cagiva mito 125 -Crvendac .,,.......
« Odgovori #5 : 16 Kolovoz, 2009, 02:05:23 »
Kaos , kaj rec !!
http://lrt-passion.forumotion.net/   Regajte se  forum za zezanciju i uživanje !!! 
LRT
Cagiva mito 125...-Crvendac

Offline igor.sb

• igoriiinaaa
  • moderator
  • Tržnica : (+16)
  • maxi forumaš
  • Aj si nemoj zamislit... Nisi? OK!
  • Moj Skuter: JEDE gorivo
  • MojSetup: VRAG U MOTORU
  • MojSpuh: golly k....
« Odgovori #6 : 16 Kolovoz, 2009, 02:18:45 »
e isuse, u 19.30 teška prometna na Trešnjevačkom trgu, nisam bio prisutan direktnom udaru ali 15 minuta kasnije je bilo ovako, par na nekom chopperu, neznam kojem išo po ozaljskoj 100 na sat i slavonska seljačina mu oduzela prednost na glavnoj cesti... (brijem da je išo i u jednosmjernoj po kontra smjeru!) direkt udar, dva tijela lete zrakom u udaraju u asfalt nepomična.. za 5 minuta dolazi hitna i odvodi ih..

cemu ovo  :icon_scratch:

strašno... sve što mogu reći je da treba jako, jako, jako oprezno voziti na skuteru / motoru, baš zbog tih koji ne paze pa ti oduzmu prednost...
a tim što su bili na motoru brz oporavak, nadam se da nije bio smrtni slučaj  :-[

potpis
It is time for the Beast... the MUSTANG...... Coming soon on your screens ...

Offline Ivan SP

• forumski skuteraš
  • Mjesto: ST
« Odgovori #7 : 16 Kolovoz, 2009, 02:20:34 »
ja mislim da je suvozačica poginula bilo je na vjestima
---OSIGURAČ RACING---

Offline ChRiStIaN

• Tržnica : (-1)
  • maxi forumaš
  • Mjesto: Bedekovčina
  • Moj Skuter: Aprilia Leonardo 250
  • Moja Kaciga: SMK Gullwing
  • MojSetup: Polini Hi-Speed control
  • MojSpuh: Serijala
« Odgovori #8 : 16 Kolovoz, 2009, 02:59:00 »
auto mi poznat...jel SB tablice?

Offline Luka 0101

• Tržnica : (+2)
  • maxi forumaš
  • Mjesto: na stolcu
  • Moj Skuter: nema ga... gone.. wushhh.... just like that
  • Moja Kaciga: prisutna
« Odgovori #9 : 16 Kolovoz, 2009, 03:23:01 »
sad cete me popljuvat jer kao branimo svoje ali malo je neodgovorno i od motorista da se vozi 100 ozaljskom i priblizava se raskrizju...
taj sam

Offline ivanm

• maxi forumaš
« Odgovori #10 : 16 Kolovoz, 2009, 09:26:17 »
ne, osječka rega..
bio sam pod dojmom, kužiš, i svaki dan sam na cesti, doživim 10 oduzimanja prednosti i 9 od njih su ljudi koji nisu iz ZG..
dobro, ne poznaju cestu, al prometni znakovi su svugdje isti!!
ne kažem da bi ja sjajno vozio u Osijeku, al mislim da nebi pobio motoriste..
smrtni ishod je moguć, jer su letjeli 5 metara u zrak i pali nepomično, žena je udarila glavom o stup rasvjete..

Offline SlowRider

• MS počasni član
  • Tržnica : (+33)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zagreb
« Odgovori #11 : 16 Kolovoz, 2009, 09:36:14 »
ima li smisla voziti vise 2 kotaca?  :dontknow:

Offline ivanm

• maxi forumaš
« Odgovori #12 : 16 Kolovoz, 2009, 09:37:39 »
ma ima, ak sam ja još živ, može svatko..

Offline Poggiali

• maxi forumaš
  • Aprilia Sportcity 250
  • Mjesto: Zagorje
  • Moj Skuter: Piaggio Beverly 400
  • Moja Kaciga: je u vreci
« Odgovori #13 : 16 Kolovoz, 2009, 13:55:16 »
a yebenih li imbecila .. to je strašno... ima takvih degenerika kojima nijem jesto u prometu... neki put mi je želja da imam starog Macka i da ih sve metem po cesti... ohh kako bi to bio dobar osjećaj :)

Offline Drnda

• WANTED
  • moderator
  • Tržnica : (+8)
  • maxi forumaš
  • 095 911 3440
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Opuzen
  • Moj Skuter: Sr 70 R, KTM 625 SMC
  • Moja Kaciga: Held,Nolan
  • MojSetup: Polini sport, polini hi speed
  • MojSpuh: Mhr replica
« Odgovori #14 : 16 Kolovoz, 2009, 14:57:06 »
jel to iza konzum i turbo limac a preko puta je tresnjevacki plac??
tu sam proslo ljeto svaki dan 5 puta prosao i uvijek te zamalo netko udari... ljudi uopce ne paze...
Uvijek vozi samo onolko koliko ti uvlačenje fuzera dopušta

Offline Giz

• MS počasni član
  • maxi forumaš
  • Kotrljam se...
    • GT Računala
  • Mjesto: Zaprešić
« Odgovori #15 : 16 Kolovoz, 2009, 15:05:49 »
Vidio juče. Nije ugodan prizor.

Što se tiče vožnje motorom. Soli u glavu i nema frke. Samo treba misliti.
Naravno, neke stvari se ne mogu predviditi ili izbječi ali su u jako malom postotku i tu dolazi ta pamet koja dodatno smanjuje taj postotak.
Poanta je da se sigurno nebi na tom dijelu vozio 100 jer uvijeti na tom raskrižju nisu baš najbolji.
Spomenuti ču samo da su tamo tračnice, jako loš prijelat između semafora, nemogučnost bježanja, masnoča sa autiju koji staju na semaforu itd..

Tako da... Je bi rekao da ni taj motorist nije imao soli u glavi kad se tamo tako vozio. Daleko od toga da opravdavam ovoga sa autom ali svaki novčić ima dvije strane.
Nisu se svi rodili savrseni, neki nemaju sluha, neki se rode invalidi, neki slovenci.

Dežurni forumski Gargamel. :D
 Dobriša Cesarić u recesiji... "Gle malu plaću poslije kiše, platiš račune i nema je više"

Offline neer

• OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (-1)
  • maxi forumaš
  • *
  • Spol: Ženski
    • jizzhut
  • Mjesto: šmićanci
  • Moj Skuter: Tvojskuter
« Odgovori #16 : 16 Kolovoz, 2009, 15:37:51 »
jbg dogadja se  uvijek ce biti saobracajki ...ali ovo slavonske seljacine ..opce poznato je da su zagrebcani puno nervozbniji vozaci od nas slavonskih seljacina

Offline marko.p

• maxi forumaš
  • Mjesto: Karlovac,Zagreb
  • Moj Skuter: GP1, Sr50 Replica Alex de Angelis,Golf Plus sportline tdi, Polo 9N3 tdi
  • Moja Kaciga: HJC, IXS
« Odgovori #17 : 17 Kolovoz, 2009, 08:55:18 »
iskreno, tko god dođe i Zg vozi se ko zasran, imaš znakove, pazi i fino polako...Ogulinca u Zg-u nemogu vidit, neznam kaj im nije jasno...svakome se može dogodit, a i ovaj isto, kaj on tamo ima vozit 100 km/h...

Offline Lazo

• forumski skuteraš
  • Mjesto: Bošnjaci
  • Moj Skuter: Yamaha X-Max 250
« Odgovori #18 : 17 Kolovoz, 2009, 18:53:13 »
@ivanm: prije par godina sam čekao tramvaj sa strane trešnjevačkog placa i pred mojim očima je tramvaj pokupio i vuko par metara auto sa ZG tablicama tako da izgleda da nisu samo slavonci ti koji nepoznaju ceste po zagrebu

Offline ivanm

• maxi forumaš
« Odgovori #19 : 17 Kolovoz, 2009, 19:00:51 »
ma znam sve je to ok, al svaki nad sam na cesti i vidim horror od vožnje stranaca (nezagrepčana) po cesti.. ne kažem da domaći voze sjajno, al mislim da bi se stranac iz manjeg grada trebao opreznije voziti jer u zagrebu je stvarno kaos..
još je ovo bilo subota predvečer i na cesti je bilo malo auta...ccc...