Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 5 Gostiju pregledava ovu temu.
mogu se ja nekome skrpat :'( :'( :'( :'(
daj fic uzet cu sutra vezice dole i zvezat cemo plastike i idemo..kaj ces sad cekat da plastike dojdu
da je tolko vozan da ga mogu iznajmiti isao bi i ja na tour jbg... nemam srece jednostavno....
robi jebes taj tricolore g#vn% kad ga jedan obicni vxr opere da nije ni svjestan kai se dogodilo......
Lako tebi govorit kad si pun para pa svaki put kad čuješ neki čudni zvuk (pa makar i u variomatu) kupiš novi motor Rađe se vozi i šuti, a po mogućnosti odi zadnji da nam nebi moral plaćat svima po jedan tretman kod otorinolaringologa Kako stvari stoje, motor je spreman za Zagorje i jedva čekam da izmjerim potrošnju sa iglom na četvrtom zubu
...jedva čekam da izmjerim potrošnju sa iglom na četvrtom zubu
ja mislim da bi bilo u redu ak se vec meet zavrsava kod Marka u kleti da kad se svi okupimu u Zaboku izdvoji svaki 20-30 kn, jer covjek ce dat cugu, narezat pod 45 kak se pise, jos i rostilj, eto barem da za rostilj skupimo?!
e ak kad se ocekuje povratak doma..ja imam gljivu i shot i preglasan je motor..a netreba mi sad kazna..nebi bas po noci isel doma...nije mi ni regan motor
Probit ces zamisljenu granicu od 4 litre...
stavi airbox i serijski spuh