Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Zagorje tour 2009. - 3.puta zaredom - 4.10.2009 - CITAJTE 1. STRANICU!!!

<< < (134/135) > >>

marko_AeRoX:

--- Citat: robert - 08 Listopad, 2009, 17:56:13 --- :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

je pak znam ja kaj bi ti odgovaralo :P cim polozim, ima da mi das upute kak do tebe i dolazim s 5 litri pa da se podlozimo malo :P

mrcina:
ova munja zna poso.
http://tinypic.com/r/2v33pg8/4

http://tinypic.com/r/20uzukj/4

jprekrit:
Munja... Svaka čast! Skidam kapu! :notworthy: :notworthy: :notworthy:

munja:
 :headbang: :headbang: :headbang:

dhorvat:
Sa malim zakašnjenjem ( ::)) došao je na red i moj putopis  :laughing7:

*
                                                     *            *
                                                     P A R T    1

Nakon OMV benzinske u podsusedu krenuli smo Kristina i ja prema Lukoilu na Aveniji Bologna. Prvo na što smo naišli je bio sudar ispod nadvožnjaka  :dontknow:

Kad smo se našli kod lukoila sa podosta ekipe, nismo previše odugovlačili nego smo krenuli da čim prije stignemo do mjesta sastajanja.  :frajer: Ja vodio kolonu, kolona od cca 10-ak skutera i naravno nesmijem zaboraviti - dva Tomosa, odnosno Tomos A35 i Alpina. Budući da je prosječna brzina od 62 km/h po GPS-u bila malo prebrza za tomose i prespora za Maxi skutere (mrc i elade  :jerk:), stali smo i pričekali da se natrag svi skupimo  :happy3:

I konačno smo stigli na mjesto sastajanja  :laughing7:

Evo stigli i do prvog službenog stajališta Zagorje Tour-a  :toothy3:

Morali smo Robyju dotočiti malo ulja da ga nebi sfalilo  :headbang:

Nakon malo slikanja već smo bili željni vožnje pa smo se pokupili i sljedeće stajalište nam je bio dobri nam znani Titov dom  :icon_thumright: Tu smo proveli dosta vremena dok su neki tražili restoran, a mi ostali smo uživali u vatrogasnoj zabavi koja se održavala u parkiću kraj parkirališta  :binkybaby: Ovaj runner na prvoj slici je od dine_sk koji je čak iz Siska došao vidjeti Zagorje  :notworthy:

Nakon što smo konačno krenuli, nismo se dugo vozili jer nedaleko sela je bila i škola gdje su nas sustigli još dvoje skuteraša (efz i SlowRider).

Budući da od škole ništa previše nije ostalo zaputili smo se u stari napušteni hotel - zgradu Političke škole  :happy3:

I pod dojmom kako su tu neki ljudi uživali krenuli smo polako kud nas je vjetar (kićo  ::)) nosio  :laughing7:

...nastavak u postu ispod

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju