Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Zagorje tour 2009. - 3.puta zaredom - 4.10.2009 - CITAJTE 1. STRANICU!!!

<< < (133/135) > >>

dhorvat:

--- Citat: robert - 08 Listopad, 2009, 13:10:44 ---dečko je to fakat ljepo složio i ne preserava se s tim.

--- Kraj citata ---

za razliku od tebe  :beah:

NHF  :drunken_smilie:

Fakat se solidno i čuje to  :icon_scratch: Još je nama čudno bilo kaj to svira odjedanput  :laughing7:

jprekrit:

--- Citat: dhorvat - 08 Listopad, 2009, 13:31:47 ---za razliku od tebe  :beah:

Fakat se solidno i čuje to  :icon_scratch: Još je nama čudno bilo kaj to svira odjedanput  :laughing7:

--- Kraj citata ---
Dečko je super složio! Za mene to nije nikakvo preseravanje! I ja bi si isto tak složio, samo prvo mora pila doći a onda bum videl kaj bum i kak bum!

robert:

--- Citat: dhorvat - 08 Listopad, 2009, 13:31:47 ---za razliku od tebe  :beah:

--- Kraj citata ---
et vidiš kakav sam ja. ja se razbijem na skuteru i prvo idem kontrolirat dal mi radi truba :laughing7: :laughing7: :laughing7:

marko_AeRoX:

--- Citat: robert - 08 Listopad, 2009, 14:02:28 ---et vidiš kakav sam ja. ja se razbijem na skuteru i prvo idem kontrolirat dal mi radi truba :laughing7: :laughing7: :laughing7:

--- Kraj citata ---

da si kod mene opal, prvo bi si popil gemist  :toothy3:

robert:

--- Citat: marko_AeRoX - 08 Listopad, 2009, 17:50:55 ---da si kod mene opal, prvo bi si popil gemist  :toothy3:

--- Kraj citata ---
:icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju