Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Zagorje tour 2009. - 3.puta zaredom - 4.10.2009 - CITAJTE 1. STRANICU!!!
efz:
Hvala, hvala :icon_thumright:
Festa je najmanji problem, lako se skupi ponovo ekipa pa zagemistamo malo :zivili:
ZETOVAC AP:
bilježim se sa štovanjem :toothy9: :toothy9:
munja:
s obzirom da sam upravo došao s posla :angry7: htio bi se zahvaliti na super meetu :icon_thumright: svaka čast svima
:notworthy: meni je bilo do jaja dalek je to put po bregima i grbavoj cesti zahvaljujem dečkima na pomoći oko
generica od brata i što su ostali sa njim jer ja sam kasno uopče skužio da je stao :toothy12: svaka čast marku i njegovima na klopi i cugi jer to mi je baš i trebalo :notworthy: nemojte šta zamjeriti tomos tunneru jer je prirodno lud :laughing7:
uglavnom jedva čekam opet neki meet i da se opet malo zabavimo :icon_thumright:
jprekrit:
--- Citat: munja - 05 Listopad, 2009, 17:43:08 ---
uglavnom jedva čekam opet neki meet i da se opet malo zabavimo :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Da, ja isto!!! Pogotovo sad kad dobim mrcinu z dučana da ju malo ispitam!!! (Mislim na motor koji mi treba stići, ne na našeg mrcinu) :laughing7: :laughing7:
bdw... Na fejsu su neke slike s susreta, pa molim sve koji mogu pogledati da se tagiraju!!! Link je http://www.facebook.com/search/?q=skuter+club&init=quick#/pages/Ivanec-Croatia/Skuter-Club/86024601497?ref=search&sid=1601842147.1885430923..1
munja:
--- Citat: jprekrit - 05 Listopad, 2009, 17:50:25 ---Da, ja isto!!! Pogotovo sad kad dobim mrcinu z dučana da ju malo ispitam!!! (Mislim na motor koji mi treba stići, ne na našeg mrcinu) :laughing7: :laughing7:
mislim da je naš mrcina malo prevelik za isprobavanje :toothy9:
--- Kraj citata ---
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju