Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Zagorje tour 2009. - 3.puta zaredom - 4.10.2009 - CITAJTE 1. STRANICU!!!

<< < (125/135) > >>

SlowRider:

--- Citat: marko_AeRoX - 05 Listopad, 2009, 15:45:33 ---ljudovi, hvala na zahvalama  :toothy9:  :toothy12: nije bil problem uopce ugostit takvu ekipu :) a ona trampa jabuke za djelove roxa mi se ne cini losa ;D i smatram da bi trebali dojti iduci vikend po jabuke, jer budem potrosil 500 kuna na postarine ;D

ekipa se stvarno pokazala odlicno... svaka cast dini i kristini... puca je za pet :)

--- Kraj citata ---

koliko das jabuka za yasunija?  :toothy9:

marko_AeRoX:

--- Citat: SlowRider - 05 Listopad, 2009, 16:08:34 ---koliko das jabuka za yasunija?  :toothy9:

--- Kraj citata ---

30 kila? :P moze? ;D

jprekrit:

--- Citat: dhorvat - 05 Listopad, 2009, 07:49:02 ---Prvo, fala Marku_AeRoX i njegovima koji su se stvarno potrudili da ova bagra ne ostane gladna  :notworthy: :notworthy:

S druge strane nitko osim Nenada nije komentirao jedinu skuterašicu koja se usudila bez vozačke ići sve skupa 300 km po zagorju  :icon_scratch: I ono na kraju, nitko se nije ni sjetio našeg ponosnog člana DINE_SK koji je čak iz siska putovao na serijali da bi došao vidjeti kakav to zagorci imaju meet  :angry7: Svaka čast majstore, skidam kapu  :headbang:

Sve u svemu bilo je odlično, kićo je naravno zaboravio kupiti meni novi kevlar, ali bilo je super i nije mi žao kaj sam išel  :icon_thumright:

@BTW. eladio, Kristina ti je zamerila kaj joj barem nisi nekakve MojSkuter naljepnice ostavil  :toothy3: :laughing7:

Slike uploudam malo kasnije

--- Kraj citata ---
U hebote... Pa nisam ni znal da Kristina nema vozačke... Da sam znal prvo bi dobila jezikovu juhu od mene! A onda bi dobil i ti kaj joj nečeš platiti da si ide to položiti!!!  :laughing7: :laughing7: :laughing7:

I još jemput, svaka čast cijelom društvu na fenomenalnom druženju, a posebno Diniju, Marku i njegovim roditeljima na večeri!  :notworthy:

jprekrit:

--- Citat: efz - 05 Listopad, 2009, 14:11:51 --- upravo polozio soferski za motor, jucerasnji gemisti su uklonili tremu, iso sam u osmicu ko Valentino Rossi :headbang:

--- Kraj citata ---
Svaka čast! Kad je fešta za to?  :laughing7:

ZETOVAC AP:

--- Citat: jprekrit - 05 Listopad, 2009, 16:52:54 ---Svaka čast! Kad je fešta za to?  :laughing7:

--- Kraj citata ---

Pridružujem se čestitkama :headbang:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju