Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Zagorje tour 2009. - 3.puta zaredom - 4.10.2009 - CITAJTE 1. STRANICU!!!

<< < (95/135) > >>

2TDottore:
koe ste vi pičkice i šminkeri......kai kukate.....pricate o niskoj temperaturi koda je 12 mjesec i snjeg vani.....

ChRiStIaN:

--- Citat: 2TDottore - 03 Listopad, 2009, 19:54:22 ---koe ste vi pičkice i šminkeri......kai kukate.....pricate o niskoj temperaturi koda je 12 mjesec i snjeg vani.....

--- Kraj citata ---

a smo mogli za rijeku ic po temp ispod 0 onda bole mozemo se i vozit po ugodnih 25 po danu XD ujutro jebiga...bude proslo :D

DeLUX:
dottore di si to stao u zavoju i nagnuo motor i stao s nogom dole ??? ???  :laughing3: :laughing3: :laughing6:
za ove malo gluplje (mislim na sliku u avataru)

marko_AeRoX:

--- Citat: juric - 03 Listopad, 2009, 19:49:50 ---slow mi se ne javlja na pm , roberte gdje se nalazite di i dono na kraju  i ja bi s vama onda , ja sam u kosnici kod mićevca ( valjda znas) :toothy10:

--- Kraj citata ---

slow je vec negde pijan ;D on bu dosel vjutro na liter i pol kave ;D haha ;D

2TDottore:

--- Citat: DeLUX - 03 Listopad, 2009, 20:05:49 ---dottore di si to stao u zavoju i nagnuo motor i stao s nogom dole ??? ???  :laughing3: :laughing3: :laughing6:
za ove malo gluplje (mislim na sliku u avataru)

--- Kraj citata ---

ma to sam se prije 2 godine malo profuro na frendovom nrgju i nije vjerovo kak se vozim pa sam mu pokazo ko je kralj cesta..... :toothy12:

btw.....pogledaj da sam opet u kratkim hlacama i majici ko kad smo isli ove godine s mora i vozili se na granici pada.....  :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju