Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Zagorje tour 2009. - 3.puta zaredom - 4.10.2009 - CITAJTE 1. STRANICU!!!
jprekrit:
di je sastanak za jutarnju kafu? neke sam čul da pri tifonu???
BTW... Ako slučajno vidite sutra nekog snjegovića na SF-u, to sam vam ja!!! Zima bu u PM!!! :icon_biggrin:
ChRiStIaN:
dada...tifon prije mejsta susreta ti ima jedan...tam se sastajem tu sa zagorcima oko 8 ujutro...
a jebiga zima...posle bdue toplo...treba strpeti nekaj isto :D
Noha boy:
--- Citat: jprekrit - 03 Listopad, 2009, 19:17:08 ---di je sastanak za jutarnju kafu? neke sam čul da pri tifonu???
BTW... Ako slučajno vidite sutra nekog snjegovića na SF-u, to sam vam ja!!! Zima bu u PM!!! :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
Ja se f jutro oblacim koda je -10 vani a poklje sve trpaj pod zic :glasses9:
jprekrit:
--- Citat: ChRiStIaN - 03 Listopad, 2009, 19:32:17 ---dada...tifon prije mejsta susreta ti ima jedan...tam se sastajem tu sa zagorcima oko 8 ujutro...
a jebiga zima...posle bdue toplo...treba strpeti nekaj isto :D
--- Kraj citata ---
mah... mislim da budu dvoje hlače, dvije majce, dvije jakne, potkapa, kaciga i rukavice dosta da se ne zmrznem kroz veternicu i onu maglu koja bu v jutro!!!
BDW... Odjava za danas... Vej idem pit (ali samo sokića...), pa se vidimo v jutro na kavi!!! Dečki (i ak ima koja puca...), pazite nase i pod se!!! Vidimo se zutra! Pozz... :cya: :hbusa:.....................
juric:
slow mi se ne javlja na pm , roberte gdje se nalazite di i dono na kraju i ja bi s vama onda , ja sam u kosnici kod mićevca ( valjda znas) :toothy10:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju