Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Zagorje tour 2009. - 3.puta zaredom - 4.10.2009 - CITAJTE 1. STRANICU!!!

<< < (88/135) > >>

jprekrit:
... i kolko nas bu vej na kraju??? Ak sam dobro skužil, nas s foruma oko 20-ak, pa onih 50-ak s Fejsbuka... U hebote... Pun k...c nas bude!!!  :headbang:

efz:

--- Citat: ChRiStIaN - 02 Listopad, 2009, 15:28:05 ---e kaj je zval ak nemre to sterat do kraja hahaha :D Salim se, budem se ja s njim dog da vidimo kaj smo...

--- Kraj citata ---
ma derpe ak ne spece barem jos i vola ;D

marko_AeRoX:

--- Citat: efz - 02 Listopad, 2009, 22:51:48 ---ma derpe ak ne spece barem jos i vola ;D

--- Kraj citata ---

ma evo, sad bum susedovu kravu zatukel ;D jebate, ja velim kichi nek dopelja ekipu da narezem nekaj, ovaj meni uvali rostilj ;D haha ;D pa da se onda predstavim punim imenom, ja sam John D. Rockefeller  :headbang:

efz:

--- Citat: marko_AeRoX - 03 Listopad, 2009, 06:36:07 ---ma evo, sad bum susedovu kravu zatukel ;D jebate, ja velim kichi nek dopelja ekipu da narezem nekaj, ovaj meni uvali rostilj ;D haha ;D pa da se onda predstavim punim imenom, ja sam John D. Rockefeller  :headbang:

--- Kraj citata ---
Zato i kazem , ako vec postoji mogucnst da se najdemo pri kleti, mozemo i za rostilj skupit nije frka, nevidim problem  da svako izdvoji par kuna, naravno ak je rostilj uopce moguce napravit, nije ni nuzno da mora bit kaj se mene tice :dontknow:

mrcina:
ako bude više od deste skuteraša na turu neisplatiti se roštilj jer bu to trajalo bolje ti je da organiziraš onu birtiju u bistrici da se pripreme na poveči broj ljudi. ali biti če tu i hodočasnika tako da očekujete u bistrici i veči broj plavaca.

zanemarite ovo gore tek sam sad pročitao 19 str. ok znači neide se u bistricu.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju