Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Zagorje tour 2009. - 3.puta zaredom - 4.10.2009 - CITAJTE 1. STRANICU!!!

<< < (87/135) > >>

robert:
ma čist sumnjam da će nas kontrolirati radi buke. ako nekog zaustave onda je to dottore al on ne staje tako da  :icon_tongue:

2TDottore:
dottore se vise ne opterecuje sa takvim stvarima.....vi ste ti koji cete strepit....

dhorvat:

--- Citat: 2TDottore - 02 Listopad, 2009, 20:11:29 ---dottore se vise ne opterecuje sa takvim stvarima.....vi ste ti koji cete strepit....

--- Kraj citata ---

Kako smo se umislili odjednom  ::)

Niko neće strepit od ničega jer ćemo se svi vozit u koloni propisno.  :headbang:

2TDottore:

--- Citat: dhorvat - 02 Listopad, 2009, 20:14:16 ---Kako smo se umislili odjednom  ::)

Niko neće strepit od ničega jer ćemo se svi vozit u koloni propisno.  :headbang:

--- Kraj citata ---

nista ja ne umisljam....ja samo govorim istinu.....

ccccc.....kog ti to uvjeravas...sebe ili mene kai se tice kolone i propisa.....bwahahahaha......

dhorvat:

--- Citat: 2TDottore - 02 Listopad, 2009, 20:16:54 ---nista ja ne umisljam....ja samo govorim istinu.....

ccccc.....kog ti to uvjeravas...sebe ili mene kai se tice kolone i propisa.....bwahahahaha......

--- Kraj citata ---

Pa probat ( :toothy3:)ću se vozit propisno. Složil sam motor tak da lijepo ide s jako malo gasa.  :dontknow: :drunken_smilie:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju