Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Zagorje tour 2009. - 3.puta zaredom - 4.10.2009 - CITAJTE 1. STRANICU!!!
R@kija:
e ak kad se ocekuje povratak doma..ja imam gljivu i shot i preglasan je motor..a netreba mi sad kazna..nebi bas po noci isel doma...nije mi ni regan motor
dino_sk:
--- Citat: rakitje00 - 02 Listopad, 2009, 18:54:22 ---e ak kad se ocekuje povratak doma..ja imam gljivu i shot i preglasan je motor..a netreba mi sad kazna..nebi bas po noci isel doma...nije mi ni regan motor
--- Kraj citata ---
stavi airbox i serijski spuh :toothy9: :toothy9:
dhorvat:
--- Citat: 3alfa3 - 02 Listopad, 2009, 11:43:57 ---Probit ces zamisljenu granicu od 4 litre... ;D
--- Kraj citata ---
Probio sam ju već i to sa najbrutalniji mogućim testiranjem. Doduše serijski spuh, puno smjese (naštelana za Yasuni al mi se neda pak raskapat motor da to vratim :laughing9: :laughing9:), puno testiranja starta od 0-60 i općenito cijelo vrijeme vožnja fol gasom. Samo da kažem da su se rolice u 200 km pojele (dobile 7 mm "široki" brid). Većinom vožnja tipa gradska, kreni stani i na izlasku iz zavoja obavezno napucavanje fol gasa i prije zavoja naglo kočenje. Potrošnja 4,75 litara na 100 km :laughing6: Ko kaže da motor nemože popit. Samo ga treba potjerat malo :happy3:
R@kija:
--- Citat: dino_sk - 02 Listopad, 2009, 19:17:06 ---stavi airbox i serijski spuh :toothy9: :toothy9:
--- Kraj citata ---
neamam ni jedno ni drugo..
IMA KO AIRBOX ZA PIAGGIO 50CC BILOKAKAV!!!
dhorvat:
Eto bliži se subota kada ćemo konačno moći napraviti PRAVI popis onih koji idu. :laughing7:
Potrebno je samo malo matematike. Ovo sve do sada je bilo okvirno i kao i obično preuveličano tako da će se sutra tek znati tko će sve doć. Taj broj koji će biti sutra navečer se na kraju mora oduzeti sa 2 da bi dobili konačni rezultat :headbang: Matematika :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju