Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Zagorje tour 2009. - 3.puta zaredom - 4.10.2009 - CITAJTE 1. STRANICU!!!
efz:
ja mislim da bi bilo u redu ak se vec meet zavrsava kod Marka u kleti da kad se svi okupimu u Zaboku izdvoji svaki 20-30 kn, jer covjek ce dat cugu, narezat pod 45 kak se pise, jos i rostilj, eto barem da za rostilj skupimo?!
dhorvat:
--- Citat: 2TDottore - 01 Listopad, 2009, 23:08:39 ---robi jebes taj tricolore g#vn% kad ga jedan obicni vxr opere da nije ni svjestan kai se dogodilo...... :toothy10:
--- Kraj citata ---
Lako tebi govorit kad si pun para pa svaki put kad čuješ neki čudni zvuk (pa makar i u variomatu) kupiš novi motor :toothy3: :toothy12:
Rađe se vozi i šuti, a po mogućnosti odi zadnji da nam nebi moral plaćat svima po jedan tretman kod otorinolaringologa :drunken_smilie:
Kako stvari stoje, motor je spreman za Zagorje i jedva čekam da izmjerim potrošnju sa iglom na četvrtom zubu :laughing9: :laughing9:
2TDottore:
--- Citat: dhorvat - 02 Listopad, 2009, 09:24:07 ---Lako tebi govorit kad si pun para pa svaki put kad čuješ neki čudni zvuk (pa makar i u variomatu) kupiš novi motor :toothy3: :toothy12:
Rađe se vozi i šuti, a po mogućnosti odi zadnji da nam nebi moral plaćat svima po jedan tretman kod otorinolaringologa :drunken_smilie:
Kako stvari stoje, motor je spreman za Zagorje i jedva čekam da izmjerim potrošnju sa iglom na četvrtom zubu :laughing9: :laughing9:
--- Kraj citata ---
a sta ces.....ima se moze se..... XD
btw....nis se ne brini nebute trebali ic kod tog otonesto kak se vec zove.... bar kaj se mene tice.....za druge ne odgovaram..... ;D
3alfa3:
--- Citat: dhorvat - 02 Listopad, 2009, 09:24:07 ---...jedva čekam da izmjerim potrošnju sa iglom na četvrtom zubu :laughing9: :laughing9:
--- Kraj citata ---
Probit ces zamisljenu granicu od 4 maha, ovaj, litre... ;D
ChRiStIaN:
--- Citat: efz - 02 Listopad, 2009, 06:25:20 ---ja mislim da bi bilo u redu ak se vec meet zavrsava kod Marka u kleti da kad se svi okupimu u Zaboku izdvoji svaki 20-30 kn, jer covjek ce dat cugu, narezat pod 45 kak se pise, jos i rostilj, eto barem da za rostilj skupimo?!
--- Kraj citata ---
e kaj je zval ak nemre to sterat do kraja hahaha :D Salim se, budem se ja s njim dog da vidimo kaj smo...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju