Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: Zagorje tour 2009. - 3.puta zaredom - 4.10.2009 - CITAJTE 1. STRANICU!!!  (Posjeta: 99719 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline fic

• OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (-2)
  • maxi forumaš
  • *
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zaprešić
  • Moj Skuter: nekakav vxr 209
mogu se ja nekome skrpat  :'( :'( :'( :'( :)
Napucam gas do daske, maknem dasku i jos stisnem gas!!!!!!!!!

Offline R@kija

• Tržnica : (+23)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
mogu se ja nekome skrpat  :'( :'( :'( :'( :)

pa pitaj maria povest ce te on..SAMO DRŽI SE!!!

Offline fic

• OPREZ na tržnici
  • maxi forumaš
  • *
ma to sam ja sam tak rekao...... vozio sam se ja vec s njim..... ide bas dobro vxr ;D ;D.... jos serda ubija ;D

Offline 2TDottore

• OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (-1)
  • maxi forumaš
  • *
  • Spol: Muški
  • Mjesto: Zagreb
  • Moj Skuter: Purejet
neznam bas.....aj da se vozimo kak se spada nebi bilo problema.......ovak i onak cu popizdit jer cemo se vozit 50 i jos da nekog vozim pa zaginut cemo negdje......  ;D

Offline R@kija

• maxi forumaš
daj fic uzet cu sutra vezice dole i zvezat cemo plastike i idemo..kaj ces sad cekat da plastike dojdu

Offline fic

• OPREZ na tržnici
  • maxi forumaš
  • *
ma sam vi uzivajte..... ja cu valjda druge godine biti spreman...  ;D

daj fic uzet cu sutra vezice dole i zvezat cemo plastike i idemo..kaj ces sad cekat da plastike dojdu

ma kad cu to stici bokte.... nisam jos pogledao posteno motor... jos da poginem po putu :'(

Offline Luka 0101

• Tržnica : (+2)
  • maxi forumaš
  • Mjesto: na stolcu
  • Moj Skuter: nema ga... gone.. wushhh.... just like that
  • Moja Kaciga: prisutna
fic, iznajmis meni onda? :icon_biggrin:
taj sam

Offline fic

• OPREZ na tržnici
  • maxi forumaš
  • *
da je tolko vozan da ga mogu iznajmiti isao bi i ja na tour ;D ;D ;D ;D ;D

jbg... nemam srece jednostavno.... :angry7: :angry7:

Offline vktr

• Tržnica : (+5)
  • maxi forumaš
da je tolko vozan da ga mogu iznajmiti isao bi i ja na tour ;D ;D ;D ;D ;D

jbg... nemam srece jednostavno.... :angry7: :angry7:
oćeš da te ja vozim do lukulja dok te ne preuzme neko sa jačim motorinom  :icon_biggrin:
a imam i 5 metara fiberglasa , ak kupiš smole, ak će se luuki dat i ak zna radit s tim kao što tvrdi  možemo složit plastike ak imaš sve djelove popucane
 al ne smjem sve potrošit  :icon_biggrin:
« Zadnja izmjena: 01 Listopad, 2009, 23:29:48 vktr »

Offline fic

• OPREZ na tržnici
  • maxi forumaš
  • *
ma idem na svojem motoru ili nikak..... vidjet cu jos u subotu

Offline efz

• administrator
  • Tržnica : (+8)
  • maxi forumaš
  • Mjesto: Zabok
  • Moj Skuter: Versulja 650
  • Moja Kaciga: SchuberthS1 PRO
ja mislim da bi bilo u redu ak se vec meet zavrsava kod Marka u kleti da kad se svi okupimu u Zaboku izdvoji svaki 20-30 kn, jer covjek ce dat cugu, narezat pod 45 kak se pise, jos i rostilj, eto barem da za rostilj skupimo?!
Sve za skuter/vespu - MStrgovina.hr
- tuning & styling dijelovi
 - gume
  - akumulatori
   - ulja

Offline dhorvat

• forumski cruiser
  • Tržnica : (0)
  • maxi forumaš
  • Moj Skuter: YaAeMrAoHxA
  • MojSetup: serijala sa malim trikovima
  • MojSpuh: serijala
robi jebes taj tricolore g#vn% kad ga jedan obicni vxr opere da nije ni svjestan kai se dogodilo......  :toothy10:

Lako tebi govorit kad si pun para pa svaki put kad čuješ neki čudni zvuk (pa makar i u variomatu) kupiš novi motor  :toothy3: :toothy12:

Rađe se vozi i šuti, a po mogućnosti odi zadnji da nam nebi moral plaćat svima po jedan tretman kod otorinolaringologa  :drunken_smilie:

Kako stvari stoje, motor je spreman za Zagorje i jedva čekam da izmjerim potrošnju sa iglom na četvrtom zubu  :laughing9: :laughing9:
Base tuning minarellija... u slobodno vreme :zubo:

Offline 2TDottore

• OPREZ na tržnici
  • maxi forumaš
  • *
  • Mjesto: Zagreb
  • Moj Skuter: Purejet
Lako tebi govorit kad si pun para pa svaki put kad čuješ neki čudni zvuk (pa makar i u variomatu) kupiš novi motor  :toothy3: :toothy12:

Rađe se vozi i šuti, a po mogućnosti odi zadnji da nam nebi moral plaćat svima po jedan tretman kod otorinolaringologa  :drunken_smilie:

Kako stvari stoje, motor je spreman za Zagorje i jedva čekam da izmjerim potrošnju sa iglom na četvrtom zubu  :laughing9: :laughing9:

a sta ces.....ima se moze se..... XD

btw....nis se ne brini nebute trebali ic kod tog otonesto kak se vec zove.... bar kaj se mene tice.....za druge ne odgovaram..... ;D

Online 3alfa3

• MS počasni član
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: ZG
...jedva čekam da izmjerim potrošnju sa iglom na četvrtom zubu  :laughing9: :laughing9:

Probit ces zamisljenu granicu od 4 maha, ovaj, litre... ;D

Offline ChRiStIaN

• maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Bedekovčina
  • Moj Skuter: Aprilia Leonardo 250
  • Moja Kaciga: SMK Gullwing
  • MojSetup: Polini Hi-Speed control
  • MojSpuh: Serijala
ja mislim da bi bilo u redu ak se vec meet zavrsava kod Marka u kleti da kad se svi okupimu u Zaboku izdvoji svaki 20-30 kn, jer covjek ce dat cugu, narezat pod 45 kak se pise, jos i rostilj, eto barem da za rostilj skupimo?!

e kaj je zval ak nemre to sterat do kraja hahaha :D Salim se, budem se ja s njim dog da vidimo kaj smo...

Offline R@kija

• maxi forumaš
e ak kad se ocekuje povratak doma..ja imam gljivu i shot i preglasan je motor..a netreba mi sad kazna..nebi bas po noci isel doma...nije mi ni regan motor

Offline dino_sk

• Tržnica : (+3)
  • maxi forumaš
  • 099 /672-1765
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Petrinja
e ak kad se ocekuje povratak doma..ja imam gljivu i shot i preglasan je motor..a netreba mi sad kazna..nebi bas po noci isel doma...nije mi ni regan motor
stavi airbox i serijski spuh  :toothy9: :toothy9:

Offline dhorvat

• forumski cruiser
  • maxi forumaš
Probit ces zamisljenu granicu od 4 litre... ;D

Probio sam ju već i to sa najbrutalniji mogućim testiranjem. Doduše serijski spuh, puno smjese (naštelana za Yasuni al mi se neda pak raskapat motor da to vratim  :laughing9: :laughing9:), puno testiranja starta od 0-60 i općenito cijelo vrijeme vožnja fol gasom. Samo da kažem da su se rolice u 200 km pojele (dobile 7 mm "široki" brid). Većinom vožnja tipa gradska, kreni stani i na izlasku iz zavoja obavezno napucavanje fol gasa i prije zavoja naglo kočenje. Potrošnja 4,75 litara na 100 km   :laughing6: Ko kaže da motor nemože popit. Samo ga treba potjerat malo  :happy3:

Offline R@kija

• maxi forumaš
stavi airbox i serijski spuh  :toothy9: :toothy9:

neamam ni jedno ni drugo..

IMA KO AIRBOX ZA PIAGGIO 50CC BILOKAKAV!!!

Offline dhorvat

• forumski cruiser
  • maxi forumaš
Eto bliži se subota kada ćemo konačno moći napraviti PRAVI popis onih koji idu.  :laughing7:

Potrebno je samo malo matematike. Ovo sve do sada je bilo okvirno i kao i obično preuveličano tako da će se sutra tek znati tko će sve doć. Taj broj koji će biti sutra navečer se na kraju mora oduzeti sa 2 da bi dobili konačni rezultat  :headbang: Matematika  :icon_thumright: