Ostalo > Motocikli

rs 125

<< < (8/9) > >>

Drnda:
neka, mislio sam uzeti prvo jednoga rsa sa arow spuhom, ali na kraju nabavio ovu gileru, i mislim da sam jedini u hrvatskoj da je ima... cx 125....
ali ni rs sa arowom ovaj nije bio za baciti, ali mi se nije svidjelo sto je padano i sto je kosuljica gusana unutra....ubacena naknadno...

Sauron:
ima još par cx-a ali pitanje je dali su u voznom stanju....pitanje je koliko je sveukupno tih motora u svijetu..brijem da ih je full malo napravljeno :icon_scratch:
najviše mi se sviđa crono,baš mi je preljepa a i dobre su to mašine,ne kvare se toliko a idu odlično :icon_thumright:

--- Citat: Mislav46 - 03 Veljača, 2010, 22:43:38 --- novi rs je zatvoren, ne kazem da je mito los ali operi staru verziju pa onda javi dojmove  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
samo auspuh je začepljen,ostalo sve normalno...svi novi rs-i su full otvoreni,samo auspuh im je mana jer ima katalizatore tj. blokade one,mašina je ista kao i na starom rs-u,motor sa arrow auspuh divlja ili da se izvadi sve van iz originala i vrati nazad...
treba bacit trku mito stariji tip recimo 92. godište protiv rs-a 96. godište na 200m,obadva dobro stanje a ne ovaj već bez klipa,samo klipnjača lupa gore dole a ovaj sa generalnom... ::)  :toothy12:
nemogu se usporediti sa 95. mito evoluzione jer on ima mikuni 35 karb i 34 ks...mislim bezveze uspoređivat jer se onda zna da bi spušio ko god :toothy9:
pogledajte ovo kako rg ubije grdobu od freccie

najjači je tip na kraju filmić,lud,baci kacigu ča hahaha xD :icon_biggrin:

ja ja i ona:

--- Citat: seba - 15 Kolovoz, 2009, 02:04:14 ---zasto ne mogu vozit sa a1?
ako je motor pod 125cc i 11kw?

--- Kraj citata ---
11kw hm...to ti je zatvorena verzija pa te i nece previse razveselit, da sam na tvom mjestu uzeo bih yamahu yzf 125, motor je prelijep i ima super zvuk svi bjeze sa ceste kad ga cuju kao da imas 600ccm  :toothy9:  :toothy9: :toothy9: :toothy9:

fatal1ty:

--- Citat: ja ja i ona - 27 Srpanj, 2010, 15:42:56 ---11kw hm...to ti je zatvorena verzija pa te i nece previse razveselit, da sam na tvom mjestu uzeo bih yamahu yzf 125, motor je prelijep i ima super zvuk svi bjeze sa ceste kad ga cuju kao da imas 600ccm  :toothy9:  :toothy9: :toothy9: :toothy9:

--- Kraj citata ---

ti si pušio neke teške droge ako se tebi yzf125 čuje ko 600ccm,prije se čuje ko ybr  :toothy12:

marko_AeRoX:
ja bi radije uzeo mito evolution umjesto RS... em je ljepsi, em bolje ide  :toothy3:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju