Ostalo > Motocikli

rs 125

<< < (7/9) > >>

Trinad:
Traži dosta šarafanja i održavanja, redovite servise i sl. (u vlastitom ili tuđem aranžmanu svejedno). Ako je u dobrom stanju, uzmeš ga, središ mašinu i vozi.

Sauron:
mogu se kladit da bi gilera sp02 držala pa čak i oprala cagivu mito a i suzuki rg isto...šteta što nema tih rg-a kod nas,to je bolesna 125ica,ima jedan na grobniku 94. godište rg-a obojan nanovo u rizla replicu,motor je boca najveća i još su par takvih novijih modela u hrv a ostalo su svi oni stari 87. godište sa dobošem iza... :-X
freccia mi je najgnjusnija 125cc u povijesti :icon_puke_r: :icon_puke_r:
nsr će izdržat pun qrac kilometara,mito neće ni blizu nsr-u u napravljenim kilometrima ali jbg zato je i brži i jači...rijetko koj motor da se ne kvari a ide ko mutav :dontknow:
uzmi nekog dobrog rs-a,nemoj gledat izgled nego mašinu,može ti motor izvana izgledat ko gallardo a makina groblje najveće sa kojom ćeš izgubit više živaca i para...
samo ga pazi,grij ljepo na radnu temp.,full sint. ulje stavljaj i ne vrti ga u crveno,trajat će ti dosta vremena,istina stalno ih neš j**e,sve neke sitnice ali jbg... :popc1:

Drnda:
u mene na cx u 125 je ista makina kao i na sp 02.. eh to leeti....

Sauron:
da i ona ima vhsa 32mm karb kao i sp02,sotona od motora,ide ko mutav :icon_thumright: :icon_thumright:
uzmi si af1 125 dobru,isto su fora motori a idu dosta ljepo :)

Mislav46:

--- Citat: gokiSP - 15 Kolovoz, 2009, 04:30:08 ---ja osobno nebi nikad uzeo rs-a pogotovo ne pokraj mita..kad sam imao mita i onda kad sam sjeo na rs-a razlika nebo i zemlja...dovoljno je da napomenem da sam sa ful seriskim mitom odero novog rs-a.. :toothy3:

--- Kraj citata ---
novi rs je zatvoren, ne kazem da je mito los ali operi staru verziju pa onda javi dojmove  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju