Ostalo > Motocikli

rs 125

(1/9) > >>

seba:
zanimaju me vasi dojmovi o rs 125 ovaj stari model
mane,prednosti
imam jednu ponudu dobru pa bi ju mozda i uzeo
nisam ju nikad vozio ni nsita pa me malo zanima jel je to cemu,znam da ide dobro jedino

aeroxtuning:
vozio sam i mx-a i novog rs-a u full otvorenoj verziji,mogu reci da za 125 idu predobro,pogotovo mx :) eo upravo veceras vozio yamahu dt 125,ima giannelia,dobro je postelan,razlika u odnosu na rs/mx nebo i zemlja  :icon_thumright:

vuk:

--- Citat: seba - 14 Kolovoz, 2009, 22:59:42 ---zanimaju me vasi dojmovi o rs 125 ovaj stari model
mane,prednosti
imam jednu ponudu dobru pa bi ju mozda i uzeo
nisam ju nikad vozio ni nsita pa me malo zanima jel je to cemu,znam da ide dobro jedino

--- Kraj citata ---

motor ide odlićno, jedino što uvijek se nešta kvari, nisu to nikakvi veliki, skupi kvarovi nego sitnice koje nedaju mira. evo mene trenutno je*e ona plastika koja drži bendiks. rupa gdje bendiks ulazi se izglodala pa on ne stoji više ravno i zbog toga se poglodali zupci, neće uvijek izbacit da anlasuje. ima toga još, reći ću ti samo da svaki 2 tjedan skidam tank i provjeravam jeli sve u redu.

street_rider:
rs za svoju klasu ide ko gluha svinja. Naj motor koji mozes kupiti pod 125ccm ali ako imas samo a1 nesmijes voziti

aerox92:
ima mi ga drug...lijep i nije nesto al :) ide stvarno ko gluha svinja :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju