Općenito > Generalno o skuterima
Derbi gp1
filiplatinovicz:
open je isto dobar, ide kao lud. u nedjelju sam s njim bio na izletu i prejahao više od 260 kkm, bez umora i frke...
antonioh0st:
neznam kako da rijesis rezervaciju osim da dodjes u ducan i das pare.
evo ti broj od "direktora"(zamisli postoje direktori ducana;)
RPM
Ladislav Kralj
098/ 96 555 93
[email protected]
Ilica 348, Zagreb
e sad, kad sam ih zvao prije 10-ak dana su mi rekli da nemaju popust na gotovinu al da se moze dobit kaciga gratis, danas pricam sa njim i kaze da je cijena vec prilagodjena gotovini :jerk:, kao za kartice se plati vise, ma jeli, hvala sta si me uputio u karticno poslovanje.
uglavnom, evo pa ga nazovi i pitaj..
eladio:
--- Citat: antonioh0st - 15 Svibanj, 2007, 02:17:47 ---...
e sad, kad sam ih zvao prije 10-ak dana su mi rekli da nemaju popust na gotovinu al da se moze dobit kaciga gratis, danas pricam sa njim i kaze da je cijena vec prilagodjena gotovini :jerk:, kao za kartice se plati vise, ma jeli, hvala sta si me uputio u karticno poslovanje.
uglavnom, evo pa ga nazovi i pitaj..
--- Kraj citata ---
znam vec jednu musteriju koja je odustala od kymca people S 50 samo zbog toga.. ako se ne varam zvala je cak i neke inspekcije :dontknow: i sad vozi apriliu :toothy11:
uglavnom, cudi me da netko sam sebi kopa jamu na taj nacin.
Cijena , koja je istaknuta, MORA biti najveca moguca! , a eventualni popust na gotovinu istaknut pored nje :glasses9:
enigma:
oboje, eladio, znamo da u praksi to nije tako... :toothy3:
antonioh0st:
da, malo je cudno da oni svojim nastupom daju kupcu do znanja, ko te j*** ak neces ti, kupit ce ga netko drugi.ok jasno mi je da je potraznja velika i da se mogu tako ponasat, ali ako ti neko da 20 tisuca kuna gotovine pa izadji mu u susret i pokloni kacigu, sigurno bi tu na forumu napisao da je super sto sam dobio kacigu i ustedio oko 1000kn, ovak kad promjeni pricu u roku 10 dana mogu samo rec da je LAZLJIVAC
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju