Općenito > Generalno o skuterima

Derbi gp1

<< < (2/11) > >>

antonioh0st:

--- Citat: ---jmo ljudi vi se vise razumijete u motore pa bih htio pitati kakve su tehničke karakteristike derbija gp1 open i
derbija gp1 race, sta se vise isplati i vasa misljenja o njima.
--- Kraj citata ---

Ja sam upravo stigao iz ducana i race verzije nema, kaze tip da je na granici i da stizu kroz 10-ak dana.ak si iz zagreba i odlucis uzet race verziju odi ostavit polog jer nestanu kroz par dana. Mislio sam se vec danas vozit na njemu al eto, polog sam ostavio i rezervirao crveni ;D sad samo treba cekat

Punisher:

--- Citat: antonioh0st - 14 Svibanj, 2007, 18:24:20 ---
--- Citat: ---jmo ljudi vi se vise razumijete u motore pa bih htio pitati kakve su tehničke karakteristike derbija gp1 open i
--- Kraj citata ---

Ja sam upravo stigao iz ducana i race verzije nema, kaze tip da je na granici i da stizu kroz 10-ak dana.ak si iz zagreba i odlucis uzet race verziju odi ostavit polog jer nestanu kroz par dana. Mislio sam se vec danas vozit na njemu al eto, polog sam ostavio i rezervirao crveni ;D sad samo treba cekat

--- Kraj citata ---
Aj super za tebe  :icon_thumright: javi kad ti stigne pa da nabaciš još usput koju slikicu  :toothy10:

odin:

--- Citat: antonioh0st - 14 Svibanj, 2007, 18:24:20 ---
--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

Da, race varijanta se prodaje u roku keks, to je istina.

Striderx:
Nisam iz Zagreba pa cu morat zvati. Hvala sto si javio. Ja sam isto za race verziju. Dali mozda znas kako bih si ja rezervirao da nedolazim bezveze u ZG.

Punisher:

--- Citat: Striderx - 14 Svibanj, 2007, 20:43:30 ---Nisam iz Zagreba pa cu morat zvati. Hvala sto si javio. Ja sam isto za race verziju. Dali mozda znas kako bih si ja rezervirao da nedolazim bezveze u ZG.

--- Kraj citata ---
Neka ti antonioh0st da broj ili neka ti kaže koji dućan lako se sazna broj tel pa nazoveš...

BTW popuni profil  :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju