Općenito > Generalno o skuterima

Derbi gp1

<< < (4/11) > >>

Punisher:
Trebaš uvijek biti spreman na svakakve gluposti od strane prodavača...  :angry7:

Striderx:
Dali mozda znas sta je s kreditima kako to ide?
 Jer gledao sam na rpm stranici kazu samo da se daje na sedam godina. 
                              ???

enigma:
dižu oni velike pare na tome..

primjerice ja sam 1998 kupio novi auto u salonu, platio ga 17 500 DEM (tada) da bi kasnije saznao da je isti takav auto u europi s boljom opremom dakako 9 000 DEM..

pretpostavljam da je tako i sada...

ovo kažem jer su bahati, daju tobože kakve sitnice ne bi li privukli ljude da kupe,  a kupac kupi sebi jedan motor, jedan njima...poludit...

što se kredita tiče, možete uzeti i na manje godina ako je prosjek plaće dovoljan..tj. ne prelazi trećinu primanja...

antonioh0st:
ma krivo si skuzio

--- Citat: ---Krediti do 7 godina, kartice na 36 rata
--- Kraj citata ---

Oni imaju ugovor sa privrednom i raiffeisen-om tako da mozes podic kredit u jednoj od te dvije iskljucivo za kupnju skutera,nebi znao kolko su kamate onda, a ti prema svojim mogucnostima odaberes na kolko ces uzet kredit(do 7 godina :icon_biggrin:)

http://www.rba.hr/my/bank/services/product.jsp?path=/usluge/krediti/motorna_vozila&product_type=Citizen&language=HR

Evo pogledaj kod njih, preporucam da odes sam do banke i sjednes sa nekim tamo i nek ti sve fino objasni

LOOD:

--- Citat: Striderx - 15 Svibanj, 2007, 13:46:11 ---Dali mozda znas sta je s kreditima kako to ide?
 Jer gledao sam na rpm stranici kazu samo da se daje na sedam godina. 
                              ???
--- Kraj citata ---

UFF stari moj ako imas karticu bolje na karticu 3 godine, evo i zasto. Moja stara je dala zahtjev za kredit...imas puno papirologije koje trebas sakupiti i neke i platiti i onda kad predas zahtjev trebas cekati oko desetak dana da ti nakraju il daju pare il te od*ebu. Ja sam vec trebao voziti novi skut, odnosno derbi SM ali sam se ipak odlucio za runnera vx125 i jbg cekam da mi daju kredit.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju