Općenito > Generalno o skuterima

Pronašli prekidač blokade na tehničkom!

<< < (4/14) > >>

dhorvat:

--- Citat: 3alfa3 - 14 Kolovoz, 2009, 12:58:15 ---PA sve blokade se mogu iskljucit samo za mehanicke treba i alata.
Enivej, nije definirano niti izrazeno u nekoj mjernoj jedinici koliki stupanj kompliciranosti zaobilazenja blokade mora bit na skutu  ;D

--- Kraj citata ---

Đubradski je da ti traži blokadu i isključi je, ali on to može napraviti i možeš se j***

Da se je barem meni preselit u vaše krajeve di nema takve gamadi na tehničkom  :drunken_smilie:

Lazo:
vidio sam na scooter attacku el. blokadu koja radi na principu stisneš dva puta kočnicu duže pa jednom kraće ili tako nešto pa ti nemogu nać ništa... jest da je malo skuplja al jebiga  :icon_thumright:

3alfa3:

--- Citat: Lazo - 14 Kolovoz, 2009, 13:00:33 ---vidio sam na scooter attacku el. blokadu koja radi na principu stisneš dva puta kočnicu duže pa jednom kraće ili tako nešto pa ti nemogu nać ništa... jest da je malo skuplja al jebiga  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
Obzirom da to postoji vec dugi niz godina, sumnjam da je popularna u Njemackoj jer tamo policija prvo to napravi kad stavlja skut na valjke.
Osjecao bi se ko idiot da platim nesto sto ce od mene napravit budalu  ;D

ivanm:

--- Citat: dhorvat - 14 Kolovoz, 2009, 12:59:52 ---Đubradski je da ti traži blokadu i isključi je, ali on to može napraviti i možeš se j***

Da se je barem meni preselit u vaše krajeve di nema takve gamadi na tehničkom  :drunken_smilie:

--- Kraj citata ---
ja imam vezu u svetoj nedelji haha..

gokiSP:

--- Citat: dhorvat - 14 Kolovoz, 2009, 12:59:52 ---Đubradski je da ti traži blokadu i isključi je, ali on to može napraviti i možeš se j***

--- Kraj citata ---

kakao je on u 3 sekunde napravio skut tehnicki neispravan ti ga isto tako mozes u 3 sekunde napravit tehnicki ispravnim  :icon_biggrin:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju