Općenito > Generalno o skuterima
Pronašli prekidač blokade na tehničkom!
animatrix:
hm, pa stavis blokadu od slow-a i skines prekidac... kad zavrsis sa tehnickim ili stavis prekidac nazad ili skines citavu blokadu.... baotiani su imali blokade na jednoj zici... sagnes se, odspojis i vozis 5 brze :laughing7:
Brla:
nema on ŠTA tražit blokade i to... nigdje u zakonu nepiše da je zabranjeno imat elektronsku blokadu... ali jbg gamadi uvijek ima... ja dok sam bio na tehničkom još me pito jel imaš blokadu il da ne odvrnem gas do kraja? :icon_biggrin:
ivanm:
pa mnogi kinezi i lune i baotiani imaju serijski elektronske blokade.. tko kaže da mora biti mehanička, to su gluposti..
3alfa3:
--- Citat: dhorvat - 14 Kolovoz, 2009, 12:36:14 ---Tako je. Ali ako oni pronađu mogućnost da se takva blokada isključi
--- Kraj citata ---
PA sve blokade se mogu iskljucit samo za mehanicke treba i alata.
Enivej, nije definirano niti izrazeno u nekoj mjernoj jedinici koliki stupanj kompliciranosti zaobilazenja blokade mora bit na skutu ;D
dhorvat:
--- Citat: Brla - 14 Kolovoz, 2009, 12:46:49 ---nema on ŠTA tražit blokade i to... nigdje u zakonu nepiše da je zabranjeno imat elektronsku blokadu... ali jbg gamadi uvijek ima... ja dok sam bio na tehničkom još me pito jel imaš blokadu il da ne odvrnem gas do kraja? :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
Tko njemu zabranjuje da traži prekidač?
I da mu zabranjuje, kako ćeš ti dokazati da je on baš prekidač tražio :laughing7: Slučajno je pritisnuo gumbić i motor je odjednom tehnički neispravan :toothy9:
Bilo bi lijepo da je svugdje tako kako si ti napisao :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju