Općenito > Generalno o skuterima
Pronašli prekidač blokade na tehničkom!
animatrix:
ma jel problem pripremit skuter za tehnicki? dovoljno ti je ogranicit hod gasa na karburatoru, mozda zacepljen auspuh, i nemas frke... frenda na nrg-u je lik pustio a 58 je izvukao na valjcima... skuter sa zastopanim auspuhom nije k isao...
vx:
pa nije teško staviti prekidač negdje u plastike , jer neće on sad tebi rastavljati plastike :icon_biggrin:
a ako vam se neda zezati , kupite blokadu na daljinski
dhorvat:
--- Citat: 3alfa3 - 14 Kolovoz, 2009, 13:03:26 ---Obzirom da to postoji vec dugi niz godina, sumnjam da je popularna u Njemackoj jer tamo policija prvo to napravi kad stavlja skut na valjke.
Osjecao bi se ko idiot da platim nesto sto ce od mene napravit budalu ;D
--- Kraj citata ---
Navodno je slow skužio da se ta blokada može reprogramirat na način kakav ti želiš. Pa sumnjam da će frajer na tehničkom pregledati sve moguće kombinacije :toothy3:
A koji je "lijek" protiv moje blokade na daljinski koja se pali svaki puta kad se ugasi kontakt a gasi se kad ja pritisnem gumb na daljinskom? :toothy3:
(ahah! Ko je sad faca...? :icon_biggrin:)
3alfa3:
--- Citat: dhorvat - 14 Kolovoz, 2009, 13:47:59 ---A koji je "lijek" protiv moje blokade na daljinski koja se pali svaki puta kad se ugasi kontakt a gasi se kad ja pritisnem gumb na daljinskom? :toothy3:
(ahah! Ko je sad faca...? :icon_biggrin:)
--- Kraj citata ---
Slow ;D
Ensiferum:
samo da pitan, ta elektricna, kakav bi bio zvuk, bili prosao :toothy10:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju